سیر و عسل + خواص (نحوه ی درست کردن معجون آن)
سیر و عسل ترکیبی معجزه آسا و شگفت انگیز برای درمان بسیاری از بیماری ها محسوب می شوند، این معجون علاوه بر آنکه باهم سازگارست، خاصیت فوق العاده ای را نیز دارا می باشد.
از آنجایی که در چند دهه اخیر برای درمان یا بالا بردن سیستم دفاعی بدن اکثریت به مصرف خوراکی های طبیعی روی آورده اند؛ لازم است با تاثیرات آن نیز آشنایی پیدا کنند.
در این مقاله فواید معجون سیر را مورد صحبت قرار داده ایم و همچنین نحوه درست کردن آن را در آخر آموزش داده ایم.
آشنایی با خواص سیر و عسل
سیر و عسل هر دو دارای خواص آنتی اکسیدان هستند، بنابراین ترکیب کردن آن ها با یکدیگر خواص آنتی اکسیدانی را چند برابر می کند و در نتیجه مصرف آن بیماری هایی نظیر سرماخوردگی را برطرف می کند، همچنین سیستم دفاعی بدن را نیز قوی تر می کند از طرفی این ترکیب کار سم زدایی کامل را در بدن انجام می دهد.
قسمت مهم ماجرا این است که ترکیب این دو ماده ی پر خاصیت، هیچ تداخلی با هم ندارد و برای بدن هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.
1. کمک به گردش خون
بیماری هایی از قبیل واریس و ترومبوز که ناشی از مشکلات گردش خون و انسداد رگ ها هستند. سیر و عسل هر دو دارای خواصی هستند که به بهبود گردش خون کمک می کنند.
خواص نهفته در این دو ماده، باعث می شود که رگ ها دچار خون دچار لختگی نشود و همچنین اگر این لختگی در رگ ایجاد شده باشد کمک به درمان و بهبود آن نیز می کند.
2. تنظیم فشار خون بالا
فشار خون بالا، بیماری است که سلامت عضو هایی چون قلب و رگ ها را به خطر زیادی می اندازد. از آن جایی که سیر دارای آلیسین است و از طریق دستگاه گوارش سریع وارد جریان خون بدن می شود، این خاصیت را دارد که فشار خون بالا را پایین بیاورد.
البته برای درمان بهتر است این ترکیب بهتر است صبح ها به صورت ناشتا مصرف شود.
3. تنظیم کلسترول با سیر و عسل
به علت وجود آلیسین در ترکیب سیر و عسل بیشتر آن نشات گرفته از وجود سیر می باشد، خواص این ترکیب وارد خون می شود و به جنگ کلسترول های مضر بدن می روند.
کلسترول های بد خون می توانند در رگ ها و کبد رسوب کنند و شخص را دچار مشکلات و بیماری های بسیاری کنند، خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی که در این معجون وجود دارد بع طرز باور نکردنی کلسترول ها را بز بین می برد و در آخر از بدن دفع می کند.
4. تقویت سیستم ایمنی بدن
هم سیر و هم عسل در خود خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی بیوتیکی دارند این دو ماده خود مبارز بسیار قوی برای قارچ و عفونت های احتمالی در بدن هستند.
این معجون به دلیل ترکیبات بی نظیرش قادر است به بالا بردن سیستم دفاعی بدن کمک شایانی کند،در نتیجه زمانی که ویروس یا هر عامل بیماری زای دیگری ئارد بدن شود، سیستم دفاعی با بالاترین قدرت با آن مبارزه خواهد کرد.
5. کاهش التهابات بدنی
طی تحقیقات انجام شده بیشترین عاملی که باعث التهابات بدن می شود، اختلالات مزمن ناشی از دیگر بیماری ها است که اعضای بدن را درگیر می کند.
سیر و عسل هر دو دارای خاصیت ضد درد و ضد التهابی هستند، بنابراین ترکیب این دو ماده در کاهش بیماری هایی مثل آرتروز، احتباس (جمع شدن) مایعات و اختلالات عضلانی که باعث التهابات در بدن می شوند تاثیر بسیاری دارند.
6. کاهش سرفه
عامل سرفه کردن چه باکتریایی و چه ویروسی باشد، هم عسل و هم سیر کمک کننده بسیار خوبی برای درمان آن است. اگر دچار سرفه هایی شدید هستید، این ترکیب را می توانید به صورت شربت در آورده میل کنید، بدون شک آن زمان متوجه تاثیر قوی آن خواهید شد.
7. کمک به بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا
این معجون در بدن قادر است تولید آنتی بادی را افزایش دهد، در نتیجه با مصرف متعادل از آن می توان علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را به طور موقت کاهش داد. این ترکیب دارای خواصی است که با ویروس های سرماخوردگی به خوبی مبارزه می کند.
طرز تهیه معجون سیر و عسل
برای درست کردن این معجون شما به 1 پیمانه عسل + 10 حبه سیر نیاز دارید.
سیر ها را می توانید هم به صورت قطعات کوچک یا له کرده در آورده و هنگامی که سیرها آماده شد، آن ها را با عسل مخلوط کنید، سپس این ترکیب را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت یک هفته آن را در مکانی تاریک نگهداری کنید. بعد از گذشت یک هفته، معجون مورد نظر آماده شده است و شما می توانید از آن استفاده کنید.
این نکته را در نظر داشته باشید که، این معجون را در درمای اتاق نگه داری کنید تا از کریستالی(شکرک زدن) شدن آن جلوگیری شود.
این معجون را شما می توانید به صورت ناشتا یا غیر ناشتا استفاده کنید. این ترکیب را، هم به صورت شربت و هم روزانه به اندازه ی یک قاشق چایی خوری می توان میل کرد.
در آخر
معجون سیر و عسل یکی از ترکیبات گیاهی برای درمان بیماری و بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است، همچنین درمانی عالی برای کاهش سرفه محسوب می شود.
اما باید در نظر داشت افرادی که دارای دیابت هستند از خوردن آن باید اجتناب کنند، چرا که عسل موجود در آن باعث بالا رفتن قند آن ها خواهد شد.