فواید پای مرغ برای بدن و پوست + مصرف آن در بارداری
فواید پای مرغ جزو آن دسته از بحث هایی است که نظرات ضد و نقیضی درباره ی آن وجود دارد. اما با توجه به تجربیات و توصیه ی پزشکان تا حدود زیادی به اثبات رسیده است مصرف این خوراکی می تواند میزان زیادی سلامت بدن را تضمین کند.
همچنین بسیاری از پزشکان تغذیه مصرف آن را در دوران بارداری و برای کودکان پیشنهاد می دهند. این خوراکی مغذی به اندازه ای سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی است که مصرف آن باعث تسریع در بهبود پوست آسیب دیده می شود و به رشد مو ها و ناخن بسیار کمک می کند.
فواید پای مرغ برای سلامت بدن
1. پایین آمدن خطر پوکی استخوان
پوکی استخوان از جمله بیماری هایی است در سنین بالا ناگهان خود را نشان می دهد. اکثر پزشکان این توصیه را دارند که قبل از رسیدن به این سن، کلسیم بدن برای جلوگیری از این عارضه باید تامین شود. این باور غلط وجود دارد که بیشترین منبع کلسیم در شیر می باشد، اما این تصور کاملا اشتباه است.
از فواید پای مرغ و استفاده از آن در غذا این می باشد که منبع باور نکردنی از کلسیم را در خود دارا می باشد؛ در نتیجه افرادی که به لبنیات حساسیت دارند یا با مزاج آن ها جور در نمی آید می توانند این خوراکی مغذی را به غذای خود اضافه کرده و سلامت استخوان های خود را به نوعی تضمین کنند.
2. کاهش طول درمان سرماخوردگی
با شروع فصل سرما سرماخوردگی و آنفولانزا از جمله بیماری هایی است که تمامی افراد را می تواند درگیر خود کند. طول درمان این بیماری اغلب یک هفته تا دو هفته است؛ اما اگر سیستم ایمنی فرد بیمار ضعیف باشد این بیماری می تواند تا یک ماه او را درگیر خود کند.
از دیگر فواید پای مرغ این می باشد که سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است. آنتی اکسیدان ها زمانی در بدن زیاد شوند، گلبول های سفید نیز در بدن زیاد می شوند؛ در نتیجه ی این اتفاق بدن در مقابل بیماری بسیار قوی تر از قبل عمل خواهد کرد و طول درمان بیماری بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.
3. فواید پای مرغ برای شکستگی استخوان
زمانی که فردی دچار شکستگی یا ترک خوردگی استخوان می شود باید حداقل برای جوش خوردن مجدد استخوان ها 40 روز صبر کند. اما این عمل ممکن است بر اثر فقر کلسیم و دیگر مواد مغذی مانند پروتئین و کلاژن بیشتر طول بکشد.
با مصرف پای مرغ در این دوره می توان طول درمان شکستگی استخوان را بسیار کاهش داد؛ چرا که این خوراکی منبع عظیمی از کلسیم و کلاژن است که هر دوی این ها قادر می باشند سرعت جوش خوردن استخوان ها به یکدیگر را بالا ببرند.
تاثیر مصرف پای مرغ بر زیبایی پوست
یکی از فواید پای مرغ در این است که سرشار از کلاژن است. کلاژن هایی که در پوست مرغ وجود دارند با کلاژن های انسان ترکیبات یکسانی دارند. با افزایش سن، ساخت این ماده بسیار مهم در بدن کم می شود. با مصرف این خوراکی به میزان متعادل می توان تا میزان زیادی کمبود کلاژن ها را جبران کرد؛ در نتیجه روند پیر شدن پوست کاملا عقب می افتد.
از طرفی در بالاتر اشاره شد پای مرغ سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان می باشد. این دو ماده می تواند در درمان بیماری های پوستی مانند اگزما بسیار مفید واقع شوند و همچنین قادر می باشند جای لکه های پوستی و زخم را کاملا از بین ببرند.
آیا مصرف پای مرغ در بارداری امن است؟
دوران بارداری از دوران های مهم برای مادران محسوب می شود و بدون شک به دلیل حفظ سلامت خود و جنین باید رژیم غذایی خاصی را رعایت کنند. مصرف پای مرغ در این دوره برای مادر باردار امن و مفید است. مادران می توانند از فواید پای مرغ برای سلامتی خود و جنین بهره مند شوند. خواص این خوراکی در این دوره شامل موارد زیر می باشد:
- جلوگیری از پوکی استخوان مادر
- حفظ سلامت دندان های مادر
- شکل گیری درست و استحکام استخوان های جنین
- جلوگیری از اختلالات رگ های عصبی جنین
در آخر:
پای مرغ از جمله خوراکی هایی است که اغلب به دلیل شکل ظاهری آن میلی به مصرف آن ندارند. اما باید در نظر داشت می توان با طبخ های متفاوت به آن ظاهری جذاب بخشید و از خواص آن بهره مند شد. استفاده از این خوراکی به دلیل ترکیباتی که دارد می تواند سلامت استخوان و دندان را تضمین کند.
اما این نکته قابل ذکر است پای مرغ را مانند هر خوراکی دیگری باید متعادل مصرف کرد؛ چرا که ممکن است چربی خون را بالا ببرد و فرد را دچار بیماری های دیگری کند.