پوستزیباییمراقبت زیبایی

3 روش اصلی درمان جای جوش صورت (مراقبت‌های ضروری بعد از آن)

درمان جای جوش صورت به شدت در بهبود زیبایی تاثیرگذار است. اما راهکارهای مختلفی برای این منظور وجود دارد که هر فرد ممکن است بسته به شدت نیاز و شرایط موجود، هر یک را انتخاب کند.

بهتر است در این متن همراه ما باشید تا در ابتدا بررسی کنیم چرا برخی از قرمزی‌های فرو رفته، ناهمواری‌ها و جاهای عمیقی از جوش‌ها روی سطح پوست باقی می‌ماند، سپس با توجه به اینکه راهکارهای درمانی موثری برای رفع این ناهمواری‌ها وجود دارد، به بیان بهترین آنها خواهیم پرداخت.

دلایل ایجاد جوش روی پوست صورت و بدن

تا جای ممکن باید روی عادات غذایی و تغییرات روزمره زندگی دقیق شد تا علت ایجاد جوش روی سطح پوست را فهمید. اغلب اوقات هنگامی که به پزشک متخصص پوست مراجعه می‌کنیم، پزشک از عادات غذایی، سن و سبک زندگی جویا خواهد شد.

بعد از آن ممکن است آزمایشاتی برای فهمیدن علت اصلی ایجاد جوش‌ها تجویز شود. اما بعد از اینکه جوش‌ها درمان شدند، نیاز به از بین بردن جای آنها برای هر چه زیباتر شدن پوست ایجاد می‌شود.

درمان جای جوش صورت

بهتر است برای جلوگیری از بروز جوش‌های جدید، علت ایجاد آنها را شناخت تا در جهت درمان آنها راهکارهایی مناسب را پیش گرفت. بعد از آن به درمان جای جوش صورت و بدن می‌توان پرداخت. جوش معمولا به دلایل مختلفی مانند موارد زیر، روی سطح پوست ایجاد می‌شود:

  • تغییرات هورمونی
  • تغذیه نامناسب و ناپرهیزی‌های غذایی مانند مصرف بیش از حد غذاهای فست فود
  • حساسیت به برخی مواد خوراکی
  • دوران بلوغ و سنین جوانی
  • مشکلات کبدی
  • گرمی و بخارات بدن
  • آفتاب و تابش مستقیم نور خورشید به پوست
  • استرس
  • مصرف برخی مواد شوینده و کرم‌های حساسیت‌زا روی سطح پوست
  • ایجاد عفونت‌های باکتریایی
مطلب پیشنهادی
8 ماسک ورقه ای کره ای محبوب منتخب سال 2022

بهترین راهکارهای درمان جای جوش صورت و بدن

حذف اسکارها و درمان جای جوش صورت با راهکارهای مناسبی حاصل می‌شود. رسیدن به پوستی زیبا و لطیف دیگر آرزو به شمار نمی‌رود. این اتفاق مهم را پیشرفت علم و تکنولوژی ممکن کرده است.

هر پوست آسیب دیده‌ای راهی مناسب خود را می طلبد تا توسط آن درمان شود. نکته بسیار خوب و مطلوبی که وجود دارد، این است که جاهای جوش قابل درمان هستند.

1. ماسک‌های طبیعی برای درمان جای جوش صورت و بدن

مواد خوراکی و در دسترسی وجود دارند که می‌توان از آنها برای درمان جای جوش استفاده کرد. البته بهتر است احتیاط در مصرف آنها کاملا رعایت شود. زیرا ممکن است برخی از آنها سبب ایجاد سوزش و خارش در سطح پوست شوند.

ماسک برای رفع جای جوش صورت

بهتر است هر یک از روش ها و ماسک‌هایی که در این قسمت بیان می‌کنیم را بعد از شست و شوی سطح پوست با پنبه به پوست بمالید. سپس به مدت 20 الی 30 دقیقه روی سطح پوست نگه داشته و بعد از آن با آب ولرم شست و شو دهید.

مطلب پیشنهادی
سیاهی دور چشم را با 8 روش خانگی + 5 روش پزشکی از بین ببرید

البته برای رسیدن به درمان کامل باید به صورت مداوم و حداقل روزی یک مرتبه از آنها استفاده کنید. درمان‌های خانگی که به طور سنتی در بین بسیاری از مردم رواج دارد شامل موارد زیر می‌شود:

  • استفاده از خیار رنده شده
  • ترکیب دو قاشق آب پیاز با دو قاشق عسل
  • ماساژ آرام پوست با ترکیب خاک رس و گلاب
  • ترکیب خیار رنده شده و ماست
  • ماساژ آرام پوست هر قسمت از پوست با جوش شیرین و آب
  • استفاده از ورقه‌های کیوی و حتی پوست کیوی روی سطح پوست
  • سرکه سیب؛ بسیار مناسب برای بازسازی سلول‌ها است اگر به همراه عسل مصرف شود
  • ترکیب گلیسیرین و گلاب حداقل هفته‌ای دو بار
  • استفاده از آب سیب زمینی
  • استفاده از ورقه‌های گوجه روی سطح پوست برای ترمیم بافت‌های آسیب دیده
  • ژل آلوئه ورا
  • ترکیب جوانه گندم له شده و عسل
  • ترکیب زرده تخم مرغ و روغن زیتون
  • ترکیب زردچوبه و آب نعنا

2. محصولات موضعی برای رفع جای جوش صورت و بدن

جوش به عنوان یک زائده پوستی می‌تواند دغدغه‌ای برای بسیاری از افراد به شمار رود. بعد از درمان پوست اسکارهایی عمیق و ضعیف ممکن است در سطح پوست جا مانده و لطافت پوست را از بین ببرند.

مطلب پیشنهادی
آموزش 5 ماسک با آب سیب زمینی برای پوست و تاثیر آنها

راهکارهایی وجود دارند که در کنار روش‌های خانگی می‌توانند سرعت بهبود و درمان جای جوش را بالا ببرند. استفاده از ترکیبات موضعی می‌تواند راهی موثر و ایده آل به شمار رود.

پماد سالیسیلیک اسید

پماد اسید سالیسیلیک یک پماد با ترکیبات طبیعی است که در تمام داروخانه‌ها برای درمان جای جوش صورت و بدن به فروش می‌رسد. این محصول به عنوان یک محصول مراقبت از پوست می‌تواند سبب از بین رفتن جای جوش و همینطور جمع شدن روزنه‌های باز پوست شود.

پماد برای رفع جای جوش صورت

البته بهتر است قبل از مصرف در یک قسمت از پوست بدن مثل بازو امتحان شود و در صورت نبودن علائم حساسیت‌زا استفاده شود.

رتینوئیدهای موضعی

این نوع پماد می‌تواند به خلاص شدن از اسکارهای پوستی منجر شود. درمان جای جوش صورت و بدن، کاهش التهابات و قرمزی پوستی، کاهش ضایعات بر اثر آکنه و بازسازی سلول‌های مرده پوست با کمک این ترکیب موضعی ممکن می‌شود.

آلفا هیدروکسی اسیدها

با استفاده از این ترکیبات، لایه برداری از سطح پوست آغاز شده و به از بین رفتن جای جوش و جمع شدن منافذ باز پوست منجر خواهد شد. این ترکیب می‌تواند به یکدست شدن رنگ پوست نیز کمک کند.

مطلب پیشنهادی
جوش چرکی را با هفت راهکار سریع و موثر درمان کنید

لاکتیک اسید ترکیبی موثر

برای درمان جای جوش صورت و بدن و از بین بردن بافت‌های مرده پوست، می‌توان از این ترکیبات بهره گرفت. از جمله ترکیباتی که سرشار از لاکتیک هستند و در دسترس‌اند می‌توان به سرکه اشاره کرد.

محصولات حاوی این ترکیبات می‌تواند به کاهش منافذ باز پوست و از بین بردن جای جوش‌های عمیق و تیرگی‌های ایجاد شده، تاثیر به سزایی را به همراه داشته باشد.

3. راهکارهای سریع برای درمان جای جوش

هنگامی که جای جوش بسیار عمیق باشد و استفاده از راهکارهای خانگی و موضعی در مدت زمان طولانی جوابگو نباشد، می‌توان از پزشکان متخصص برای درمان جای جوش صورت کمک گرفت. با این روش‌ها عمل بسته شدن منافذ پوست، درمان جای جوش و زخم‌ها بسیار موثر و سریع انجام خواهد شد.

تزریق کورتیکواستروئیدها

تزریق برای رفع جای جوش صورت

پزشک ممکن است برای درمان جای جوش صورت جلساتی جهت تزریق ژل حاوی کوورتیکواستروئید را تجویز کند. تزریق‌هایی که چند هفته یکبار شکل می‌گیرد سبب از بین رفتن اسکارهای عمیق پوستی خواهد شد.

مطلب پیشنهادی
لیفت صورت با نخ چگونه است؟ (هر آنچه از آن باید بدانید)

میکرونیدلینگ

با سوزن‌های ریزی که بر اثر این فرآیند روی سطح پوست به کار گرفته می‌شود، عمل کلاژن سازی در پوست تحریک خواهد شد. با افزایش یافتن کلاژن سازی در سطح پوست، درمان جای جوش صورت سرعت بخشیده خواهد شد.

ممکن است در حین انجام میکرونیدلینگ، کمی قرمزی و زخم‌های خیلی ریز روی سطح پوست ایجاد شود، اما بعد از گذشت مدتی کوتاه این اثرات از بین رفته و پوستی صاف و لطیف به ارمغان خواهد آمد.

استفاده از پرکننده‌ها

پرکننده‌ها وظیفه پر کردن فرورفتگی‌ها را دارند. با این کار می‌توان به درمان جای جوش صورت و بدن پرداخت. این روش کمک می‌کند تا گزینه‌ای بسیار مناسب برای درمان دائمی جای جوش و فرورفتگی‌ها فراهم شود.

استفاده از لیزر

با استفاده از دستگاه‌های لیزر، پزشک راهی برای از بین بردن پوست‌های مرده، حذف رنگدانه‌های متفاوت و یکرنگ کردن پوست و همینطور مسطح کردن پوست ایجاد می‌کند. بهبودی سریع برای درمان جای جوش صورت با روش‌های لیزری حاصل خواهد شد.

مطلب پیشنهادی
درمان جوش زیر پوستی با 10 راهکار خانگی بسیار موثر

نکات بسیار مهم مراقبتی، حین درمان جای جوش

وقتی برای درمان جای جوش به هر روشی، چه خانگی و طبیعی، چه هنگامی که رو به عمل و لیزر آورده شود، باید حتما از یک ضد آفتاب قوی به صورت دائمی استفاده کرد.

مراقبت‌های لازم برای رفع جای جوش صورت

زیرا هنگامی که شروع به لایه برداری می‌شود، پوست کاملا نازک می‌شود و تابش آفتاب ممکن است باعث ایجاد رنگدانه به ویژه در قسمت جاهای جوش شود. برای نتیجه بهتر درمان جای جوش بهتر است نکات زیر را رعایت کرد:

  • پرهیز از مصرف غذاهای آماده و فست فود
  • داشتن خواب کافی و به موقع
  • پرهیز از مصرف سیگار، انواع دود و دخانیات
  • پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های الکلی، گازدار و مصنوعی
  • دوری از استرس و ایجاد آرامش

سخن پایانی

البته که بهتر است برای هر نوع درمان زیبایی، ابتدا به یک پزشک متخصص مراجعه کرد. زیرا اگر برخی از جای جوش‌ها به علت وجود بیماری در بدن ایجاد شده باشند و علائم وجود نوعی بیماری در بدن محسوب شوند، سریعا به تشخیص درست رسیده و راهکارهای درمانی به موقع تجویز خواهد شد.

مطلب پیشنهادی
7 راهکار صحیح مراقبت از پوست صورت، بدن و دست‎ها

تحریریه کوئیک فیت

تصمیم داریم با ارائه مطالب حرفه ای و تخصصی بروز در حوزه سلامت و تندرسی و با هدف جلب رضایت شما عزیزان این مهم را تحقق بخشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *