آشپزی
-
طرز تهیه مربای بادمجان سالم و بدون شکرک + فواید مصرف آن
مربای بادمجان یکی از مرباهای لذیذی می باشد. این مربا به اندازه ای ظاهری خاص و وسوسه انگیز را دارا…
بیشتر بخوانید » -
6 خواص ناشناخته از عرق نعناع + فواید مصرف آن در بارداری و شیردهی
عرق نعناع از گذشته تا به امروز، جز عرقیاتی است که تقریبا در خانه تمامی افراد ایرانی وجود دارد. این…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای کدو حوایی بدون شکرک در منزل با آب آهک
در نقاط مختلف کشور همانطور که غذاهای محلی مخصوص خود را دارند. مربا و دسرهای مخصوص به خود را نیز…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای انجیر ساده و شفاف + مربای انجیر خشک
مربای انجیر مانند میوه خود بسیار طعم عالی و دلنشینی را دارد. این مربا پس از پخته شدن دارای شهد…
بیشتر بخوانید » -
ترشی کلم بروکسل تنها با 5 مرحله سریع، ساده و خوشمزه
ترشی کلم بروکسل مراحل بسیار سادهای را برای خوشمزه شدن طی میکند. به راحتی و در عرض چند ساعت میتوان…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه دسر عربی بسیار خوشمزه در 10 مرحله ساده
طرز تهیه دسر عربی چندان سخت نیست و با آموزش چند فوت و فن ساده میتوان به بهترین شکل ممکن…
بیشتر بخوانید » -
سس بشامل | ترفند های رستورانی + 6 نوع سس بشامل با غذا
سس بشامل یکی از سس های معروف و خوشمزه فرانسوی است که این سس را بیشتر در تهیه و سرو…
بیشتر بخوانید » -
سریعترین طرز تهیه نان خانگی سبوس دار + ارزش غذایی و میزان کالری نان سبوس
طرز تهیه نان خانگی را امروزه بیشتر در مستند ها مشاهده می کنیم. البته در خانه های روستایی قدیمی نیز…
بیشتر بخوانید » -
سس تریاکی ؛ آموزش گام به گام بسیار ساده و تهیه غذا با آن
سس تریاکی یکی از چاشنیهای دلچسب برای بسیاری از غذاها و حتی سالادها است. از این چاشنی برای طعم دادن…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای هویج شفاف با عسل + فواید و مضرات آن
مربای هویج یکی از مربای های محبوب در میان ایرانی ها و کشور های اطراف می باشد. اغلب مردم در…
بیشتر بخوانید »









