طرز تهیه دسر عربی

طرز تهیه دسر عربی چندان سخت نیست و با آموزش چند فوت و فن ساده می‌توان به بهترین شکل ممکن این دسر را تهیه کرد و برای مهمانی‌ها در کنار غذای اصلی طعمی خاص را به جای گذاشت. به همین منظور در ادامه متن طرز تهیه آنرا برایتان ارائه خواهیم کرد تا بتوانید با تهیه مرحله به مرحله آن دسری بسیار خوشمزه را سِرو کنید. با ما همراه باشید.

آموزش مرحله به مرحله‌ طرز تهیه دسر عربی

انواع مختلفی از دسرها وجود دارند که علاقمندان مخصوص به خود را جذب کرده‌اند. انواع دسرهای رنگارنگ برای بعد از وعده غذایی می‌تواند از سنگینی و احساس پری بعد از غذا جلوگیری کند.

طرز تهیه دسر عربی سریع

یکی از انواع دسرهای خوشمزه‌ای که می‌توان سریعا تهیه کرد و برای بسیاری از مهمانی‌ها برای پذیرایی تدارک دید، دسر عربی است. برای آماده کردن این دسر بهتر است مواد لازم مورد نیاز این دسر را تهیه کرد تا بتوانیم روند آن را انجام دهیم.

مطالب مرتبط با طرز تهیه دسر عربی

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای هویج شفاف با عسل + فواید و مضرات آن

مواد لازم برای تهیه دسر عربی

  • پودر کرم کارامل آماده: 1 بسته
  • شیر مورد نیاز برای طرز تهیه دسر عربی: 2 پیمانه
  • خامه: 200 گرم
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق چایخوری
  • بیسکوئیت پتی بور: 1 بسته
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر عربی بسیار ساده و خوشمزه

برای پیش گرفتن مراحل طرز تهیه دسر عربی لازم به انجام کارهای سختی نیست. این دسر یکی از ساده‌ترین انواع دسرها است که با چند مرحله بسیار ساده می‌توان آنرا تهیه کرد و از طعم عالی آن لذت برد. مراحل زیر را برای تهیه این دسر خوشمزه انجام دهید:

  1. شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر کرم کارامل را به آن اضافه کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید. (توجه کنید اگر شیر سرد نباشد ممکن است مایع گوله گوله شده و به سختی مایعی یکدست ایجاد شود)
  2. ترکیب را روی حرارت قرار دهید و بعد از آن شکر را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا به آرامی گرم شود.
  3. بعد از حل شدن شکر اجازه دهید تا کمی مایع گرم شده و نزدیک به نقطه جوش برسد و در پی آن بیسکوئیت‌های پتی بور را خرد کنید و به این ترکیب اضافه کنید تا کاملا حل شوند و حرارت را خاموش کنید.
  4. بعد از کمی سرد شدن، آن را در مخلوط کن ریخته تا کاملا ترکیب شوند. مهمترین مراحل طرز تهیه دسر عربی را طی کرده‌اید و در ادامه کمی سلیقه باید به خرج دهید.
  5. در ظرفی جداگانه پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب ولرم ترکیب کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.
  6. پودر کاکائو، وانیل و خامه را کاملا ترکیب کنید و به مخلوط کن اضافه کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
  7. ترکیب ژلاتین حل شده (ترجیحا به روش بن ماری) را به مخلوط کن اضافه کنید. مجددا آنها را کامل هم بزنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.
  8. مایع آماده شده را در قالب مورد نظر بریزید و بعد از آن حدود 5 الی 6 ساعت فرصت دهید تا این ترکیب در دمای یخچال کاملا گرفته و آماده سِرو شود.
  9. بعد از این مدت می‌توانید دسر را از قالب خارج کنید. برای این منظور کمی قالب را در آب ولرم قرار داده و بعد این کار را انجام دهید.
  10. تزئین آنرا می‌توانید با کمی پودر کاکائو و قهوه یا قطعات میوه انجام دهید.
مراحل طرز تهیه دسر عربی

نکات کلیدی برای طرز تهیه دسر عربی متفاوت

برای اینکه دسری متفاوت داشته باشید می‌توانید از طعم‌دهنده‌های دیگر نیز استفاده کنید. مثلا استفاده از نسکافه به جای پودر کاکائو، یا استفاده از کمی دارچین، برخی میوه‌ها مانند قطعات موز، یا برای دو رنگ شدن آن، از لایه لایه کردن ترکیب پیش از اضافه کردن تمام پودر کاکائو می‌توان کمک گرفت.

مطلب پیشنهادی
مربای انگور را بدون شکرک و طعم گس در منزل بپزید

در برخی موارد می‌توانید این دسر را در قالب‌ها و یا ظرف‌های یک نفره برای مهمانی‌ها با دکور و دیزاینی متفاوت آماده کنید. با خرج کردن کمی سلیقه با ابزارهای مختلف می‌تواند تزئینی متفاوت برای دسر خود داشته باشید.

نکته‌ای که باید برای انتخاب قالب در نظر داشته باشید این است که لازم است طوری باشد که یک الی یک و نیم سانت از آن بعد از افزودن مخلوط دسر بیشتر خالی نماند. زیرا هنگام برگرداندن دسر از قالب ممکن است زیبایی دسر به هم بخورد و کمی از هم جدا شود.

خواص مواد غذایی دسر عربی

انواع دسر را فقط برای لذت بردن از طعم آنها نمی‌توان استفاده کرد و در اغلب موارد با تهیه دسر می‌توان به ویژه برای کودکان خواص بسیاری را به بدن رساند. طرز تهیه دسر عربی از ترکیب شیر با برخی دیگر از مواد خوراکی به دست می‌آید.

ارزش غذایی و طرز تهیه دسر عربی

شیر یکی از مواد غذایی مهم برای تامین کلسیم و انواع ویتامین‌ها محسوب می‌شود. بهتر است این دسر را به اعتدال در رژیم غذایی خود به کار برده تا از خواص آن بهره‌مند شوید. مبتلایان به دیابت و قند خون بالا بهتر است با احتیاط بیشتری از این دسر استفاده کنند زیرا شکر موجود در ترکیبات آن سبب رساندن قند زیادی به بدن خواهد شد، مگر اینکه شکر را از مواد لازم حذف کنید.

مطلب پیشنهادی
مربای توت فرنگی - طرز تهیه با عسل و ساده (ارزش غذایی)

دسر عربی با موز

برای طرز تهیه دسر عربی مراحل لازم را آموزش دادیم. اما برخی از موارد لازم است تا به کمک طعم‌های مختلف دسرهای منحصر به فرد و متنوعی را ایجاد کرد. در این قسمت یک طعم متفاوت از دسر عربی را آموزش خواهیم داد که با قطعات موز تهیه می‌شود.

مواد لازم برای دسر عربی با موز

  • موز: 1 عدد
  • پودر کرم کارامل: 1 بسته
  • مغز گردو خرد شده: نصف پیمانه
  • شیر مورد نیاز برای طرز تهیه دسر عربی با موز: 2 پیمانه
  • خامه: 200 گرم
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یا پودر نسکافه: 2 قاشق چایخوری
  • بیسکوئیت پتی بور یا ساقه طلایی: 1 بسته
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
  • پودر ژله با طعم دلخواه: 1 بسته

مراحل طرز تهیه دسر عربی با موز

1. پودر کرم کارامل را به همراه شیر ترکیب کنید و بعد روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید به نقطه جوش رسیده و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه لطیفه در منزل + کالری و ارزش غذایی شیرینی لطیفه

2. ترکیب را داخل مخلوط کن بریزید و بیسکوییت مورد نظر را خرد کنید و به آن اضافه کنید. باید خوب مخلوط کرد تا ترکیب یکدست شود.

3. بعد از آن به ترکیب خامه و پودر نسکافه را باید اضافه کرد و مجدد مخلوط کرد. (بسته به سلیقه می‌تواندی مقداری از موز را نیز به این مخلوط اضافه کنید)

4. پودر ژلاتین حل شده در نصف پیمانه آب جوش را در آخر به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کمی زمان دهید تا ترکیب با محیط هم دما شود.

5. حالا لازم است قالب مورد نظر را چرب کنید و بعد مواد را داخل آن اضافه کنید. پس از ریختن مواد داخل قالب، قطعات موز و گردو را روی آن پخش کنید. به مدت یک الی دو ساعت دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

6. در طول این مدت باید ژله روی آن را آماده کرد. ژله را در ظرفی بریزید و داخل آن آب بریزید و به روش بن ماری آنرا حل کنید. (ترجیحا ژله شیرین انتخاب کنید و ترش نباشد)

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای به شفاف و بدون شکرک + نکات طلایی

7. بعد از گذشت یک الی دو ساعت شما نیمی از مراحل طرز تهیه دسر عربی با موز را طی کرده‌اید و باید کارامل را از یخچال خارج کنید. سپس با چنگال چند سوراخ عمیق در قسمت‌های مختلف ایجاد کنید تا ژله در هنگام خارج کردنِ دسر از قالب، از کارامل جدا نشود.

8. حالا ژله حل شده و کمی هم دما شده با محیط را روی قالب بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید تا زیبایی دسر حفظ شود.

9. دسر را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خود را بگیرد و پس از گذشت این مدت آنرا از یخچال خارج کنید.

10. در این مرحله فقط باید با دقت دسر را از قالب خارج کنید. ظرف بزرگی از آب جوش را آماده کنید و به مدت چند ثانیه (کمتر از 10 ثانیه) قالب را داخل آن قرار دهید و مطمئن شوید کناره‌های دسر از قالب جدا شده است. ظرف دسر را روی قالب قرار دهید و آنرا برگردانید. دسر را حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کیک بدون شیر با طعم شکلاتی و ساده

مطالب مرتبط با طرز تهیه دسر عربی

نکات پایانی

در این متن طرز تهیه دسر عربی را برایتان ارائه کردیم. این دسر بسیار خوشمزه طرفداران متعددی دارد که شما هم با روند ساده آن، که در این متن ارائه شد، می‌توانید دسری متفاوت برای مهمانان داشته باشید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید