طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال یکی از مرباهای محبوب در میان ایرانیان است. بارها شنیده ایم صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی می باشد به همین منظور متنوع بودن صبحانه، کمک بسیاری به ایجاد اشتها به خصوص در کودکان خواهد کرد. در ادامه با آمورش تهیه این مربای محبوب در منزل به راحتی می توانید با درست کردن آن تنوع در وعده غذایی و سلامت را به میان خانواده بیاورید.

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال خانگی

مربای پوست پرتقال مانند بسیاری از مرباهای دیگر مراحل تهیه بسیار آسانی دارد و به راحتی می توان آن را در منزل آماده کرد؛ اما مسئله ای که ممکن است کمی پختن آن را سخت جلوه دهد زمان بر بودن آن اس،. اما با کمی صبوری می توانید مربای خانگی و بدون مواد نگهدارنده را درست کنید.
همچنین برخی افراد تصور دارند که این مربا طعم تلخ و گس بدهد؛ اما با رعایت نکاتی طلایی در هنگام طبخ، در آخر با طعمی عالی و دلپذیر رو به رو خواهید شد.

مطلب پیشنهادی
پخت مربای زنجبیل با عسل + طرز تهیه مربا زنجبیل در خانه

مواد اولیه مربای پوست پرتقال

  • پوست پرتقال: 300 گرم
  • شکر: 400 گرم
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه مربای پوست پرتقال

1. ابتدا پوست پرتقال را از میوه جدا می کنیم سپس قسمت سفیدی پوست پرتقال ها را از آن جدا می کنیم.

2. پوست پرتقال ها را در ظرفی حاوی آب یخ می ریزیم و اجازه می دهیم برای دو روز پوست پرتقال ها داخل آب باقی بماند تا تلخی آن ها گرفته شود. 

نکته آشپزی: در طی دو روز باید هر چند ساعت آبی که پوست پرتقال ها داخل آن قرار دارد، عوض شود تا تلخی پوست میوه پرتقال کاملا گرفته شود.

3. پس از دو روز پوست پرتقال ها را از آب خارج کرده و با آب یخ، آبکش می کنیم؛ سپس پوست پرتقال های خلالی شده را داخل ظرفی ریخته و روی آن کمی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل آب بر روی حرارت جوش بخورد.
پس از این مدت پوست پرتقال ها را آبکش می کنیم و مجدد این کار را تکرار می کنیم. بهتر است این کار را 5 بار انجام دهیم تا تلخی پوست پرتقال به صورت کامل خارج شود.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای به شفاف و بدون شکرک + نکات طلایی

4. در این مرحله به سراغ درست کردن شهد با آب و شکر می رویم. به اندازه یک لیوان و نیم داخل قابلمه ای لعابی آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. هنگامی که آب جوش آمد شکر را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم شکر داخل آب جوش کاملا حل شود، سپس دما را ملایم می کنیم و می گذاریم تا زمانی که شهد قوام بیاید حرارت ببیند.

5. پس از آن که شهد به قوام لازم رسید، پوست پرتقال ها را به آن اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت می گذاریم تمامی مواد با یکدیگر پخته شوند.

6. هنگامی که مربای پوست پرتقال ما کاملا پخته شد 5 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت به مربای خود یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیم و کمی که با باقی مواد حرارت دید زیر آن را خاموش می کنیم.

7. در همان ظرف اجازه می دهیم مربای پوست پرتقال خنک شود. بهتر است روی ظرف پارچه ای مانند دمکنی قرار دهیم تا هنگام خنک شدن شهد، شیرینی آن کاملا داخل پوست پرتقال ها نفوذ کند.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای سیب + مربای سیب و هویج (فواید آن)

مربا پوست پرتقال بدون شکرک

مربا پوست پرتقال بدون شکرک
  • از آن جایی که برای تهیه مربای پوست پرتقال باید شکر بیشتری استفاده کرد، باید در میزان آن دقت بسیاری به خرج داد؛ چرا که زیاد بودن شکر از اندازه ی لازم باعث شکرک زدن مربا می شود.
  • هنگامی که شهد آب و شکر را می خواهیم آماده کنیم زمان حرارت دادن شکرها به دیواره ی ظرف می چسبند و در آخر باعث شکرک زدن مربا خواهند شد؛ باید هنگام آماده کردن شهد با قاشقی شبیه به برس شکرها را از دیواره ظرف پاک کرده تا در باقی محلول حل شود.

در آخر:

مربای پوست پرتقال ظاهری جذاب و طعمی دلپذیر دارد. این مربا همراه با نان یا پنکیک می تواند صبحانه مناسبی برای کودکان و بزرگسالان به حساب آید؛ اما افرادی که دارای دیابت و اضافه وزن هستند از خوردن این مربا و باقی مربا های دیگر باید پرهیز کنند؛ چرا که سرشار از گلوکز می باشد و باعث تداخل در میزان انسولین و قند بدن آن ها می شود.

مطلب پیشنهادی
مربای پوست هندوانه - طرز تهیه با طعمی دلخواه در منزل

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید