بادام هندی در بارداری خطرناک است؟ + مضرات احتمالی
بادام هندی در بارداری یکی از خوراکی های بسیار عالی و مفید است. چرا که این آجیل مواد معدنی بسیار حیاتی برای رشد جنین را در خود دارد. همچنین مادران بارداری که این نوع بادام را به تعادل میل می کنند از سلامت و انرژی بسیار بالاتری برخوردار هستند.
خانم هایی که در طی بارداری این نوع بادام را در رژیم بارداری خود جای می دهند اغلب پس از زایمان کمتر دچار مشکلات دندان و استخوان می شوند. همچنین کودکانشان نیز دارای رشد کامل و استخوان هایی پر تراکم هستند.
البته باید به این نکته اشاره کنیم دوران بارداری بسیار دوره حساسی است. در نتیجه بهتر است هر خوراکی هراندازه مفید باشد خودسرانه آن را مصرف نکنید.
آیا خوردن بادام هندی در بارداری بی خطر است؟
بله. خوردن بادام هندی در بارداری به شرط رعایت و احتیاط لازم بی خطر است. این یک خبر خوب برای خانم های باردار است. چرا که مقاومت در برابر این بادام خوشمزه بسیار سخت است.
اگر هنگام مصرف بادام هندی در دوران بارداری اقدامات احتیاطی را انجام دهید، این آجیل های مغذی را می توان بدون نگرانی از عوارض جانبی با خیال راحت مصرف کرد.
خانم ها در زمان بارداری اید مصرف کلسیم، ویتامین ها، روی، پروتئین، کربوهیدرات ها، فیبر، آهن و ویتامین ها را افزایش دهند. بادام هندی می تواند تمام این مواد مغذی لازم را برای شما فراهم کند.
همچنین جنین باید مواد مغذی و بسیار خوبی داشته باشد تا رشد سالم و بدون آسیبی داشته باشد. خانم ها در زمان بارداری به این منظور نیز می توانند این آجیل را با خیال راحت و به اعتدال میل کنند.
فواید تغذیه ای خوردن بادام هندی در دوران بارداری
مزیت های تغذیه ای بادام هندی در بارداری بسیار زیاد و منحصر به فرد هستند. به گونه ای که بادام هندی را ویتامین خاص طبیعت می دانند.
این آجیل خوشمزه در هر 28 گرم گرم کربوهیدرات، 4.3 گرم پروتئین و 13 گرم چربی دارد. در زیر به چند مزیت منحصر به فرد این نوع بادام از نظر تغذیه اشاره می کنیم.
- بادام هندی تمام ویتامین های لازم برای رشد و نمو کودک را دارد. همچنین یک میان وعده ایده آل برای خوردن در دوران بارداری است.
- خواص ضد باکتریایی بادام هندی می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند.
- هر 28 گرم بادام هندی حاوی 1.7 میلی گرم آهن است. بنابراین این نوع بادام ی تواند یکی از غذاهای غنی از آهن باشد که می تواند به تامین آهن ۲۷ میلیگرم در روز در هنگام مصرف با سایر غذاها کمک کند.
نکته: زنان باردار بیشتر در معرض خطر کم خونی ناشی از فقر آهن هستند. و در دوران بارداری به آهن بیشتری نیاز دارند که با گنجاندن بادام هندی در رژیم غذایی بارداری برطرف می شود. بادام هندی می تواند به مبارزه با کم خونی کمک کند. - بارداری برای بسیاری از خانم ها می تواند دوران سختی باشد. اما خوردن بادام هندی می تواند انرژی آن ها را سریعا تامین کند.
- محتوای فیبر بالای بادام هندی می تواند به مبارزه با یبوست و اسهال کمک کند.
- این نوع بادام منبع غنی منیزیم است که همراه با کلسیم باعث سلامت استخوان ها می شود. آنها اسپاسم عضلانی، فشار خون بالا، خستگی و میگرن را تسکین می دهند.
- 28 گرم بادام هندی حاوی 9.8 میکروگرم ویتامین K است. خانم های باردار هر روز به 90 میکروگرم از این ویتامین حیاتی نیاز دارند تا مطمئن شوند که در این مرحله دچار خونریزی بیش از حد نخواهند شد.
- در صورت مصرف بادام هندی در این دوره به دلیل تامین مس، رشد سلول های خون جنین نیز تسریع می شود. 28 گرم از این بادام حاوی 0.6 میلی گرم مس است و می تواند به رفع نیاز روزانه 1 گرم مس یک زن باردار کمک کند.
فواید خوردن بادام هندی در بارداری
خوردن بادام هندی در بارداری دارای فواید زیادی است. برخی از این ها شامل موارد زیر است.
- بادام هندی ویتامین های ضروری و سایر مواد مغذی مورد نیاز کودک را در مرحله رشد خود فراهم می کند.
- این آجیل برای جلوگیری از پوسیدگی لثه و دندان در دوران بارداری شناخته شده است.
- گنجاندن بادام هندی در رژیم غذایی بارداری ممکن است به حفظ سطح لیپید شما کمک کند، به خصوص اگر مستعد ابتلا به دیابت بارداری هستید.
چرا باید بادام هندی ارگانیک را در دوران بارداری انتخاب کنید؟
بادام هندی در بارداری باید کاملا ارگانیک باشد. بادام هندی ارگانیک، اگرچه اندازه کوچکی دارد اما سرشار از مواد مغذی بوده همچنین خوشمزه است.
از آنجایی که آن ها به روش طبیعی و بدون استفاده از علفکشها، آفتکشها و حشرهکشها رشد میکنند، طعم اصلی آنها حفظ میشود و همچنین سالمتر هستند.
بادام هندی ارگانیک سرشار از مس، منیزیم، فسفر، منگنز، کربوهیدرات ها و ویتامین ها است. بنابراین به یک خوراکی ضروری برای خانم ها در باردار تبدیل می شود.
آیا مصرف بادام هندی در بارداری اثرات مضری دارد؟
در حالی که بادام هندی در بارداری می تواند فواید زیادی برای خانم های باردار داشته باشد. برخی از خانم ها در صورت مصرف بیش از حد بادام هندی ممکن است عوارض جانبی خاصی را نیز تجربه کنند. چرا که محتوای کالری موجود در این نوع بادام بسیار زیاد است.
همچنین اگر در زمان بارداری از این آجیل زیاد مصرف شود این امکان وجود دارد خانم ها با مشکلات کلیوی و کیسه صفرا مواجه شوند.
این به این دلیل است که این نوع بادام حاوی اگزالات است که می تواند در مایعات بدن شما متمرکز شود و باعث بروز عوارض بارداری شود.
اقدامات احتیاطی در هنگام خوردن بادام هندی
برای مصرف بادام هندی در بارداری برخی اقدامات احتیاطی وجود دارد که باید حتما آن ها را رعایت کنید.
- مطمئن شوید که بادام هندی ساده مصرف کنید.
- بادام هندی نمکی و تند دارای مقادیر بالایی سدیم هستند که در دوران بارداری باید از مصرف مقادیر زیاد آن اجتناب شود.
- توصیه می شود در طول بارداری بیش از 28 گرم بادام هندی در روز مصرف نکنند. چرا که هر چیزی بیشتر می تواند باعث ناراحتی شود.
- اگر به هر نوع بادامی حساسیت دارید، بهتر است این نوع بادام را نیز مصرف نکنید. علائم آلرژی به بادام هندی می تواند شامل عطسه، سرفه، بثورات پوستی، التهاب پوست و سوء هاضمه باشد. مراقب این نشانه ها باشید.
در آخر:
مصرف بادام هندی در بارداری اگر متعادل باشد هم برای مادر و هم جنین بسیار مفید است. این بادام دارای ویتامین ها و مواد معدنی است که در طی 9 ماه بارداری موجب بالا رفتن سلامت خواهد شد.
اما خانم ها به خاطر داشته باشند همیشه با پزشک خود مشورت کنید که آیا گنجاندن حتی بادام هندی در رژیم غذایی روزانه در دوران بارداری مشکلی ندارد.