آشپزی
-
مربای زغال اخته با 2 روش سریع و بدون هسته (تهیه در منزل)
مربای زغال اخته از مرباهای خوش رنگ و طعمی است که بدون شک عاشق طعم خاص آن می شوید. تهیه…
بیشتر بخوانید » -
پخت مربای زنجبیل با عسل + طرز تهیه مربا زنجبیل در خانه
زنجبیل جز گیاهان و چاشنی هایی می باشد که از خواص آنتی اکسیدانی بسیار بالایی برخوردار است. مربای زنجبیل نیز…
بیشتر بخوانید » -
چای سفید ؛ آشنایی با 5 خاصیت برجسته آن + مضرات و طرز تهیه
چای سفید از جمله چایهایی است که فقط برخی از افراد با خواص فوق العاده آن آشنا هستند. این چای…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای سیب + مربای سیب و هویج (فواید آن)
مربای سیب مانند خود میوه اش بسیار مفید می باشد. طرز تهیه این مربا بسیار آسان می باشد و تمامی…
بیشتر بخوانید » -
چای به چگونه تهیه میشود؟ + 18 خاصیت برجسته این نوشیدنی
چای به از جمله نوشیدنیهای گرم و پرخاصیتی است که طرفداران ویژه خود را دارد. میوه به، به عنوان یکی…
بیشتر بخوانید » -
دمنوش برای سرماخوردگی (5 نوع بسیار موثر درمانی)
دمنوش برای سرماخوردگی میتواند به بهبود سریعتر سرماخوردگی و عوارض ناشی از آن منجر شود. انواع گیاهان طبیعی هستند که…
بیشتر بخوانید » -
دمنوش نعناع برای 3 مورد درمانی مهم + مهمترین خواص
دمنوش نعناع میتواند برای درمان بسیاری از مشکلات بدن مثل مشکلات گوارشی بسیار موثر عمل کند. در این متن به…
بیشتر بخوانید » -
پیتزا خانگی به سبک رستورانهای ایتالیایی + تهیه نوع رژیمی
پیتزا به عنوان یکی از غذاهای فست فود، علاقمندان بسیاری را به سمت خود جلب کرده و در انواع مختلفی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه لازانیا بدون فر + اصلیترین نوع پخت لازانیا با گوشت
طرز تهیه لازانیا بسته به ذائقهها و سلیقههای غذایی مختلف، ممکن است متفاوت انجام شود. اما برخی از روشها همیشه…
بیشتر بخوانید » -
دمنوش رزماری با 5 ترکیب عالی + بررسی فواید و عوارض
دمنوش رزماری از جمله دمنوشهای گیاهی و مفیدی است که خاصیتهای بسیاری را برای بدن به همراه دارد. گیاه رزماری…
بیشتر بخوانید »









