آموزش طرز تهیه کمپوت گیلاس

طرز تهیه کمپوت گیلاس در منزل بسیار راحت است و با آموزش آن می توانید این کمپوت خوشمزه که طرفدار بسیاری دارد را در خانه درست کنید.

در این مطلب کوئیک فیت قصد داریم به شما روش های مختلف درست کردن کمپوت گیلاس را آموزش دهیم تا بتوانید با تهیه آن همیشه این میوه ی خوشمزه را در خانه داشته باشید.

1. طرز تهیه کمپوت گیلاس با شکل سالم

طرز تهیه کمپوت گیلاس با شکل سالم

طرز تهیه کمپوت کمپوت گیلاس بدون ترک خوردن و سالم بسیار آسان است، تنها کافیست برخی از نکات را که می گوییم به خوبی رعایت کنید.

مواد اولیه:

گیلاس: 1 کیلوگرم

شکر: 400 گرم

آب : 3 لیوان

مراحل تهیه کمپوت گیلاس:

1. ابتدا گیلاس ها را از شاخه جدا کنید و به خوبی داخل یک آبکش آن ها را بشویید.

2. یک پارچه ی تمیز را بر روی میز یا هر سطح مسطح دیگری پهن کنید و گیلاس ها را برای خشک شدن روی پارچه تمیز بریزید.

3. تا زمانی که آب گیلاس ها خشک شود مدت زمان مناسبی است شهد داخل کمپوت گیلاس را تهیه کنید.

4. هر جنس قابلمه ای که دارید بردارید و داخل آن 3 لیوان آب و همه شکر ها را بریزید و روی دمای ملایم آن ها را قرار دهید. تا زمانی که آب جوش بیاید دائم آن را هم بزنید تا شکر داخل آن کامل حل شود.
برای حل شدن کامل شکر و جوش آمدن آب و شکر با دمای ملایم حدود 15 الی 20 دقیقه زمان لازم است.

مطلب پیشنهادی
مربای انگور را بدون شکرک و طعم گس در منزل بپزید

5. پس از آن که محلول آب و شکر را آماده کردید اجازه دهید دمای آن ملایم یا خنک شود. دقیقا این مسئله باعث می شود گیلاس های کمپوت شکل سالم و زیبای خود را حفظ کنند.

6. تا زمانی که محلول شکر و آب خنک شود، بهتر است بطری های شیشه ای که برای کمپوت گیلاس قرار است از آن ها استفاده کنید را داخل آب جوش ضدعفونی کنید و با یک دستمال بدون پُرز داخل آن را تمیز کنید.

7. دیگر در این زمان محلول آب و شکر ما کاملا خنک شده است و می توانیم گیلاس ها داخل قابلمه ریخته و مجدد شعله را روشن کنیم.

ما به خاطر داشته باشید برای آن که کمپوت گیلاس شکل خود را حفظ باید دما برای پخت بسیار ملایم باشد. تقریبا برای پخت کامل گیلاس ها 45 دقیقه زمان لازم است.

10. بعد از 45 دقیقه یکی از گیلاس ها را بردارید و تست کنید. اگر هسته و میوه ی گیلاس به راحتی از هم جدا شدند دیگر زمان آن رسیده حرارت را قطع کنید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای هویج شفاف با عسل + فواید و مضرات آن

11. حالا باید اجازه دهید مانند مربا کمپوت گیلاس نیز در دمای محیط خنک شود؛ سپس به آرامی آن ها را داخل ظرف های شیشه ای از قبل تهیه شده بریزید و داخل یخچال از آن ها نگهداری کنید.

2. طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

میوه های پخته شده برای کمپوت که در خانه تهیه می شوند برای آن که مواد افزودنی ندارد بسیار سریع خراب می شود. اگر علاقه دارید برای مدت زمان طولانی تری این میوه ی خوشمزه را در خانه داشته باشید ما در ادامه طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری 6 ماه را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد اولیه:

گیلاس: یک کیلوگرم

شکر: 400 گرم

آب: سه لیوان

مراحل تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

1. ابتدا گیلاس ها را از شاخه هایشان جدا کنید و روی یک پارچه ی تمیز اجازه دهید میوه ها کاملا روی پارچه خشک شوند.

2. شیشه هایی که قرار است کمپوت را در آن تهیه کنید داخل آب جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا کاملا استریل شود. سپس با یک دستمال تمیز و بدون پرز آن را خشک کنید.

3. تا خشک شدن گیلاس ها شکر و آب را درون یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت شکر را داخل آب حل کنید. اما این را به خاطر داشته باشید نباید مانند مربا شهد غلیظی داشته باشید بلکه باید کاملا رقیق باشد.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای بادمجان سالم و بدون شکرک + فواید مصرف آن

4. زمانی که محلول آماده شد باید بگذارید کمی خنک شود. در این هنگام شما می توانید میوه های گیلاس را داخل ظرف های شیشه ای استریل شده بریزید.

5. به آرامی داخل شیشه ها محلول شکر و آب را بریزید. این محلول باید تا بالای گیلاس ها بیاید. سپس درب ظرف را که بهتر است فلزی باشد محکم ببندید.

6. یک قابلمه ی تقریبا بزرگ بردارید و ظرف های شیشه ای حاوی گیلاس را داخل آن بچینید. داخل قابلمه را تا پایین درب فلزی آب پر کنید و به آن حرارت دهید.

7. این نکته را به خاطر داشته باشید برای جوش آمدن آب باید حرارت ملایم باشد؛ چرا که اگر آب سریع جوش بیاید احتمال شکستن ظرف های کمپوت بسیار بالا است.

8. زمانی که آب به جوش آمد اجازه دهید گیلاس ها داخل شیشه، به مدت 15 الی 20 دقیقه کاملا پخته شوند.

9. نکته بعدی که برای کمپوت با ماندگاری بالا لازم است رعایت کنید این می باشد که ظرف ها را یکباره از داخل آب جوش خارج نکنید؛ چرا که ظرف در یک محیط خنک قرار می گیرد و علاوه بر امکان شکستن ظرف، ماندگاری کمپوت پایین می آید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای سیب + مربای سیب و هویج (فواید آن)

در نتیجه یکی از نکات طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا آن است که اجازه دهید ابتدا کمپوت داخل قابلمه خنک شود، در مرحله بعد آن را از قابلمه خارج کرده و حدود 2 ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس برای مدت بسیار طولانی می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.

3. تهیه کمپوت گیلاس شفاف در منزل

تهیه کمپوت گیلاس شفاف در منزل

یکی از دلایلی که کمپوت های صنعتی ظاهری بسیار وسوسه انگیز دارند آن می باشد که بسیار ظاهری شفاف و سرخ دارند، اما زمانی که ما همان کمپوت را در خانه تهیه می کنیم رنگ آن بسیار تیره می شود.

در ادامه برای طرز تهیه کمپوت گیلاس نکات کوزه گری را به شما یاد خواهیم داد که گیلاس و محلول آن مانند کمپوت های صنعتی کاملا مجلسی و خوش رنگ باشد.

مواد اولیه: 

گیلاس: یک کیلوگرم

شکر: 400 گرم

آب: سه لیوان

مراحل تهیه کمپوت گیلاس شفاف و سرخ

1. برای داشتن کمپوت گیلاس شفاف باید گیلاس های بسیار سالم و سفت را تهیه کرده و آن ها را از چوب جدا کنید و کاملا آن ها را بشویید و روی یک پارچه تمیز آن ها را خشک کنید.

2. ظرف های شیشه ای تهیه شده را به مدت 5 دقیقه به همراه درب های فلزی در آب جوش کاملا استریل کنید و آن ها را با دستمال پارچه ای بدون پرز خشک کنید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای انار + نکاتی برای مربای بدون شکرک و کپک

3. محلول شکر و آب را داخل یک ظرف لعابی می ریزید. ظرف لعابی باعث می شود محلول بدست آمده بسیار شفاف باشد.

4. در مرحله بعد برای تهیه کمپوت گیلاس شفاف باید زمانی که شکر در آب در حال جوش خوردن است تند تند کف های ایجاد شده را تا جای ممکن از روی آب جدا کنید تا تیرگی آن کاملا برطرف شود.
5. در این مرحله حرارت را خاموش می کنید.

6. گیلاس را داخل شیشه های استریل شده می ریزید. زمانی که محلول آب و شکر به دمای ملایم رسید آن را روی گیلاس ها می ریزید. این محلول باید تا یک سانت بالای گیلاس ها را بپوشاند.

7. ظرف های حاوی گیلاس را داخل یک قابلمه آب می چینید و با حرارت ملایم آب داخل قابلمه را به جوش می آورید.

8. سپس اجازه دهید گیلاس ها داخل همان ظرف های شیشه ای به مدت 20 دقیقه پخته شود.

9. کمپوت ها ابتدا در داخل قابلمه حاوی آب داغ باید یخ شد. پس از خارج شدن در محیط آشپزخانه کاملا خنک شود و در آخر برای نگهداری باید داخل یخچال نگهداری شود.

مطلب پیشنهادی
مربای پوست پسته - 2 نوع طرز تهیه با عسل و ساده + خواص

4. طرز تهیه کمپوت گیلاس با طعم دلچسب

طرز تهیه کمپوت گیلاس با طعم خاص

حال می خواهیم به شما طرز تهیه کمپوت گیلاس با طعمی بسیار دلچسب تر را آموزش دهیم. مراحل تهیه این کمپوت بسیار آسان است تنها کافیست به مواد اولیه آن خوراکی های دیگر اضافه کنیم.

مواد اولیه:

گیلاس: یک کیلوگرم

شکر: 400 گرم

آب: 3 لیوان

هل: چند دانه

وانیل: نصف قاشق چایخوری

پودر شربت با طعم گیلاس: یک قاشق غذا خوری

مراحل تهیه کمپوت گیلاس:

1. گیلاس ها از شاخه هایشان جدا کنید و کاملا بشویید.

2. یک پارچه تمیز تهیه کنید و میوه ها را داخل آن بریزید تا کاملا خشک شود.

3. تا خشک شدن کامل گیلاس ها، در یک ظرف لعابی شکر، آب، وانیل و پودر شربت را به جوش بیاورید. این را به یاد داشته باشید تا جای ممکن کف ها را از روی محلول خود بردارید تا علاوه بر طعمی خاص، محلول کمپوت بسیار شفاف و سرخ باشد.

4. گیلاس ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و محلول خنک شده را داخل آن ها بریزید. سپس درب آن را محکم ببندید.

5. قبل از بستن درب شیشه داخل هر کدام از آن ها یک دانه هل بیندازید. ظرف های شیشه ای را داخل یک قابلمه پر از آب بچینید و روی حرارت ملایم اجازه دهید آب جوش بیاید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای انجیر ساده و شفاف + مربای انجیر خشک

6. به مدت 20 الی 30 دقیقه اجازه دهید گیلاس ها داخل ظرف شیشه ای خود پخته شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.

7. کمپوت گیلاس باید ابتدا داخل همان ظرف حاوی آب جوش خنک شود. سپس از خارج شده در دمای آشپزخانه خنک شود. در آخر داخل یخچال نگهداری شود.

5. کمپوت گیلاس بدون هسته برای کودکان

کمپوت گیلاس بدون هسته

طرز تهیه کمپوت گیلاس اغلب با دانه آموزش داده شده است. این مسئله ممکن است کمی برای کودکان خطرناک باشد؛ چرا که اغلب دانه های کوچک را قورت می دهند.

در ادامه قصد داریم به شما آموزش دهیم چگونه کمپوت گیلاس را بدون هسته تهیه کنید تا بدون نگرانی کودکانتان بتوانند از این خوراکی خوشمزه میل کنند.

مواد اولیه:

گیلاس: یک کیلوگرم

شکر: 400 گرم

آب: 3 لیوان

وانیل: نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه کمپوت گیلاس برای کودکان

1. ابتدا گیلاس ها را از شاخه جدا می کنیم و آن ها را می شوییم.

2. سپس به کمک نی یا دستگاه هسته جدا کن دانه های گیلاس را از داخل میوه جدا می کنیم.

3. آب و شکر را در یک ظرف لعابی به حرارت می رسانیم و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه با دمای ملایم جوش بخورند. سپس به آن وانیل را اضافه می کنیم.

مطلب پیشنهادی
نکات طلایی برای پخت مربای گلابی بدون شکرک و کپک+ طرز تهیه آن

4. گیلاس های بدون دانه را داخل ظرف شیشه ای استریل شده می ریزیم و سپس به آن محلول خنک آب و شکر با طعم وانیل را اضافه می کنیم و درب ظرف را محکم می بندیم.

5. برای پخت گیلاس لازم است ظرف های شیشه ای را در یک قابلمه ی حاوی آب بچینیم و با حرارت ملایم آب را به جوش بیاوریم. سپس اجازه دهیم به مدت 20 دقیقه گیلاس ها داخل ظرف شیشه ای با دمای آب بپزند.

6. ابتدا کمپوت گیلاس باید داخل ظرف حاوی آب خنک شود، سپس در محیط آشپزخانه، در آخر آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی و کالری کمپوت گیلاس

 کالری کمپوت گیلاس
تشکیل دهنده اصلیمقدار در100 گرم
کالری67 کیلوکالری
چربی0.15 گرم
پروتئین0.61 گرم
کربوهیدرات17.29 گرم
آب81.56 گرم
فیبر1.50 گرم
قند15.79 گرم
کلسترول0.00 میلی گرم
طرز تهیه کمپوت گیلاس
نام ویتامینمقدار در 100 گرم
ویتامین A8.00 میکروگرم
ویتامین E0.23 میلی گرم
ویتامین K1.40 میکروگرم
ویتامین C3.70 میلی گرم
ویتامین B10.02 میلی گرم
ویتامین B20.04 میلی گرم
ویتامین B30.40 میلی گرم
ویتامین B44.10میلی گرم
ویتامین B50.13 میلی گرم
ویتامین B60.03 میلی گرم
ویتامین B94.00میکروگرم
طرز تهیه کمپوت گیلاس
نام ماده معدنیمقدار در 100 گرم
کلسیم9.00 میلی گرم
آهن0.36 میلی گرم
منیزیم9.00 میلی گرم
فسفر18.00 میلی گرم
پتاسیم148.00 میلی گرم
سدیم3.00 میلی گرم
روی0.10 میلی گرم
مس0.15 میلی گرم
منگنز0.06 میلی گرم
طرز تهیه کمپوت گیلاس

در آخر:

افرادی که دارای مشکل معده هستند کمپوت هایی مانند کمپوت گیلاس جایگزین خوبی به جای میوه برای آن ها است. همچنین بیشتر افرادی که مریض می شوند نیاز است که کمپوت میل کنند. در نتیجه بهتر است با هزینه کم این خوردنی بسیار خوشمزه را تازه و بدون مواد افزودنی در منزل تهیه کنیم.

اگر شما تجربه درست کردن کمپوت گیلاس را دارید و نکاتی درباره ی پخت آن می دانید خوشحال می شویم آن را با همراهان کوئیک فیت در میان بگذارید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید