آشپزی
-
طرز تهیه پاستا آلفردو (سس مخصوص) + پاستا کاربونارا
پاستا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که طرفداران بسیاری دارد. این غذا این قدرت را دارد که به روش…
بیشتر بخوانید » -
آش رشته مجلسی (از آماده سازی سبزی تا تزئین کردن آش)
طرز تهیه آش رشته را به طور کامل و گام به گام در این متن ارائه خواهیم کرد. برای شروع…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی در 3 مرحله + ارزش غذایی این دسر
طرز تهیه حلوا با رعایت نکات و انجام چند فوت و فن بسیار ساده را برایتان به طور کامل آموزش…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه خمیر پیتزا به چند روش متفاوت + تهیه خمیر پیتزا در 20 دقیقه
طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه به حدی آسان است که با یادگیری آن دیگر برای تهیه پیتزا یا پیتزا…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پنکیک تنها در 3 مرحله با 2 طعم پرطرفدار و بسیار خوشمزه
طرز تهیه پنکیک را به طور کامل در این متن به همراه چند فوت و فن کارآمد که کمک میکند…
بیشتر بخوانید » -
قورمه سبزی با 3 دستور پخت متفاوت + ارزش غذایی و نکات سلامت
قورمه سبزی یکی از محبوبترین و لذیذترین غذاهای اصیل ایرانی است که خانمهای خوش ذوق ایرانی همیشه دوست دارند نکاتی…
بیشتر بخوانید » -
2 طرز تهیه خیارشور + نکات طلایی برای جلوگیری از کپک زدن
خیارشور مزه ای می باشد که در کنار غذا و داخل ساندویچ بسیار طرفدار دارد. این خوراکی به طعم بخشیدن…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه میرزا قاسمی به روش سنتی + آشنایی با فواید
طرز تهیه میرزا قاسمی ریشه در گیلان دارد. این غذا طعم و عطری بسیار عالی دارد و به علت داشتن…
بیشتر بخوانید » -
3 مدل طرز تهیه سالاد ماکارونی (مجلسی، رژیمی و گیاهی)
طرز تهیه سالاد ماکارونی چندان سخت نیست و با رعایت برخی از نکات میتوان به نوع منحصر به فرد و…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای انار + نکاتی برای مربای بدون شکرک و کپک
امروزه در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها در قسمت نگهداری مرباها اگر نگاهی انداخته باشیم متوجه آن خواهیم شد، نسبت…
بیشتر بخوانید »









