طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک را به طور کامل در این متن به همراه چند فوت و فن کارآمد که کمک می‌کند تا پنکیکی متمایز داشته باشید را برایتان ارائه خواهیم کرد.

نکته جالب اینکه برای طرز تهیه پنکیک نیازی به مواد غذایی و مدت زمان زیادی نیست و تنها با دانستن روش پخت آن در عرض چند دقیقه می‌توانید خوشمزه‌ترین پنکیک را درست کنید. با ما همراه باشید تا اول چند مدل پنکیک خوشمزه را آموزش دهیم و بعد سراغ تزئین و ارزش غذایی این خوراکی خوشمزه برویم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک خوشمزه و منحصر به فرد

طرز تهیه کامل پنکیک

همانطور که اشاره شد این خوراکی خوشمزه نیازی به مواد خوراکی زیادی ندارد و تنها با چند ماده غذایی در دسترس، می‌توانید آنرا تهیه و آماده سِرو کنید. این مواد غذایی که برای 4 نفر کافی است شامل موارد زیر می‌شوند:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 2 پیمانه
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 6 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • شیر: 1 پیمانه
  • کره برای چرب کردن کف تابه: به مقدار کافی
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی در 3 مرحله + ارزش غذایی این دسر

طرز تهیه پنکیک سریع و خوشمزه

برای طی کردن مراحل پخت پنکیک نیازی به انجام کارهای سختی نیست و می‌توانید این خوراکی خوش طعم را به عنوان وعده غذایی اصلی مانند صبحانه و یا حتی میان‌وعده‌های عصرانه تهیه کرده و نوش جان کنید.

مرحله اول؛ زدن تخم مرغ‌ها

برای شروع به پخت پنکیک بهتر است تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بشکنید و به طور کامل با هم‌زن برقی و یا دستی آنها را هم بزنید تا کشسانی شوند. بعد از هم زدن تخم‌مرغ‌ها باید وانیل را به آن اضافه کرده و بعد مجدد شروع به هم زدن کنید.

طرز تهیه مرحله به مرحله پنکیک

حالا نوبت شکر است که به این ترکیب باید اضافه کنید و شکر را به طور کامل در تخم‌مرغ‌ها حل کنید. زمانی که شکر به طور کامل حل شد، روغن را به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نکته اصلی و مهمی که برای تهیه پنکیک باید به درستی انجام شود، هم زدن است. حالا بهتر است شیر را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا مایعی یکدست ایجاد شود.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه 4 سس رژیمی بسیار خوشمزه و سلامت فوری

مرحله دوم؛ افزودن آرد

نکته مهمی که باید برای طرز تهیه پنکیک در نظر داشته باشید این است که آرد در مایع گوله گوله نشود. برای جلوگیری از این موضوع باید به آرد بکینگ پودر و نمک اضافه کرده و چند مرتبه آنها را الک کنید.

بعد از الک کردن آرد، نمک و بکینگ پودر، آنها را به مایع اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا از گوله گوله شدن مایع جلوگیری شود. باید خمیری یکدست و لطیف به دست آید تا پنکیک‌های لطیفی بتوان آماده کرد.

مرحله سوم؛ سرخ کردن

حالا نوبت سرخ کردن پنکیک‌ها شده است و یک تابه متوسط و تقریبا کوچک را انتخاب کنید. باید آنرا روی حرارت ملایم (نه زیاد و نه کم) قرار داد تا گرم شود. کمی کره را کف تابه بمالید و وقتی به اندازه کافی تابه گرم شد، به اندازه یک ملاقه از مایع را روی تابه پخش کنید.

طرز تهیه پنکیک ساده در خانه

البته نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید اینکه سایز پنکیک‌ها به سلیقه خودتان بستگی دارد و می‌توانید سایز آنرا بسته به اندازه تابه کوچک و یا بزرگ‌تر کنید. مقداری که درون تابه می‌ریزید نباید زیاد نازک و یا کلفت باشد. در واقع اگر مقدار زیادی از مایع پنکیک درون تابه بریزید ممکن است کمی خمیری شود و اطراف آن بسوزد و طعم جالبی به همراه نداشته باشد.

مطلب پیشنهادی
آش رشته 6 نفره (مراحل پخت از آماده کردن سبزی تا تزئین)

وقتی یک طرف آن به طور کامل پخت، روی پنکیک‌ها را عوض کنید تا طرف دیگر آن نیز کاملا سرخ شود و بپزد. برای سرخ شدن هر طرف پنکیک‌ها نهایتا 2 الی 3 دقیقه زمان لازم است و بعد از گذشت این مدت زمان می‌توانید آنها را برداشته و آماده سِرو کنید.

برای اینکه لطافت و تردی پنکیک‌های آماده شده حفظ شوند بهتر است آنها را روی پارچه نخی تمیز قرار دهید تا علاوه بر اینکه روغن اضافی از آنها گرفته می‌شود، دمای آنها نیز متعادل برای خوردن شود. بعد از آن می‌توانید آنها را درون ظرف‌های مخصوص برای سِرو بچینید.

نکته: این مواد و طرز تهیه پنکیک با این مقدار مواد برای 4 نفر مناسب است و این مایع به عنوان پایه‌ای برای تهیه طعم‌های متفاوت است که در ادامه دو طعمی که طرفداران بسیاری دارد را ارائه خواهیم کرد.

تزئین و چاشنی مخصوص پنکیک

پنکیک‌ها به عنوان میان‌‌وعده و یا صبحانه، حتی با ساده‌ترین مواد خوراکی نیز قابل تزئین و خوردن هستند. می‌توانید کمی کره روی آنها بمالید و با هر مربایی که دارید به صورت لایه لایه آنرا تزئین کنید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه شله زرد سنتی و قالبی (مقدار لازم برای هرنفر)

خامه یکی از بهترین گزینه‌هایی است که بسیاری از کودکان و حتی بزرگسالان به آن علاقه‌مند هستند و ترجیح می‌دهند پنکیک خود را با آن نوش جان کنند. استفاده از خامه و ترکیب آن با چند میوه شیرین مثل توت فرنگی، موز و یا هر میوه دلخواه دیگر طعمی ایده‌آل و به یاد ماندنی را ایجاد خواهد کرد.

تزئین و طرز تهیه پنکیک

جدای این موارد بسیاری از افراد طرفدار شکلات و پنکیک هستند و ترجیح می‌دهند پنکیک شکلاتی مصرف کنند. شکلات صبحانه یکی از بهترین گزینه‌ها برای تزئین و طعم‌دار کردن پنکیک‌ها به شمار می‌رود. با این کار علاوه بر اینکه می‌توانید تزئین زیبایی ایجاد کنید، طعمی بسیار ویژه و مطلوب نیز ایجاد کرده‌اید.

استفاده از شیره، عسل، خاک قند، پودر قهوه، پودر کاکائو، خامه، خامه شکلاتی، پودر پسته یا پودر نارگیل و بسیاری از موارد دیگر برای تهیه، تزئین و مزه‌دار کردن پنکیک‌ها ایده بسیار مناسبی هستند تا میان وعده یا صبحانه‌ای عالی، خوشمزه و خوشگل را بتوان نوش جان کرد.

مطلب پیشنهادی
کتلت و 2 نوع طرز تهیه + دانستن کالری و ارزش غذایی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

برای تهیه پنکیک شکلاتی مواد مورد نیاز به همان ترتیب پنکیک ساده است و فقط باید به این ترکیب 3 الی 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.

بهتر است این مقدار پودر کاکائو را به آرد و مواد خشک اضافه کنید و اگر سفت شد مقدار خیلی کمی شیر به ترکیب اضافه کنید. بعد از آن مایع را سرخ کرده و برای طعم دادن آماده کنید.

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

باید لایه لایه پنکیک‌ها را به شکلات کاکائویی آغشته کنید و بعد لایه لایه روی هم بچینید. حتی می‌توانید بعد از آغشته کردن پنکیک‌ها به شکلات، آنها را به صورت رولت گرد کرده، با اسلایدهای میوه‌های رنگی تزئین کنید و آماده سرو کنید.

طرز تهیه پنکیک با موز

برای تهیه این پنکیک نیز همان مواد لازم که در ابتدا گفتیم مورد نیاز است و می‌توان با آنها پنکیک را آماده کرد اما باید موز را نیز برای مواد اولیه در نظر داشته باشید.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه خمیر پیتزا به چند روش متفاوت + تهیه خمیر پیتزا در 20 دقیقه

برای این منظور موزها را به قطعات مورد نظر خرد باید کرد و ترجیحا طوری خرد کنید که نه زیاد کلفت باشد که خمیری شکل شود و نه زیاد نازک باشد که شکننده شود و در حین سرخ شدن بشکند.

ابتدا باید مایعی که طرز تهیه آن در ابتدا توضیح داده شد را آماده کنید و پنکیک‌ها را به همان روش ابتدایی تهیه کنید منتها باید موزهایی که آماده کرده‌اید را به این مایع آغشته کنید و در تابه سرخ کنید.

بعد از آماده شدن پنکیک‌ها و کمی سرد شدن، بهتر است مقداری از موزهای خرد شده را لایه لایه بین پنکیک‌های موزی بچینید و آنها را کمی به شکلات صبحانه یا نوتلا آغشته کنید تا طعم بهتری را به همراه داشته باشد.

کالری و ارزش غذایی پنکیک

هر 100 گرم پنکیک حاوی 225 کیلوکالری انرژی است. این میان وعده بسیار قوی، می‌تواند برای بدن، بسیاری از مواد مغذی و ویتامینی را به همراه داشته باشد. ارزش غذایی در هر 100 گرم پنکیک شامل موارد نام برده شده در جدول زیر است:

مطلب پیشنهادی
سریعترین طرز تهیه نان خانگی سبوس دار + ارزش غذایی و میزان کالری نان سبوس
کربوهیدرات29 گرم
پروتئین6.5 گرم
چربی9.70 گرم
کلسترول59 میلی گرم
کلسیم219 میلی گرم
آهن1.80 میلی گرم

نکات تکمیلی در مورد پنکیک

در این متن به طور کامل و مرحله به مرحله در مورد طرز تهیه پنکیک با 2 طعم متفاوت توضیحاتی ارائه شد. این خوراکی بسیار خوشمزه را می‌توانید به عنوان یک صبحانه عالی برای کودکان تهیه کرده و یا به عنوان میان وعده‌هایی مانند عصرانه نوش جان کنید. اما بهتر است اعتدال در مصرف این خوراکی را رعایت کنید. زیرا همانطور که بیان شد، در کره سرخ می‌شود و ممکن است عدم اعتدال در مصر آن با بالا رفتن چربی بدن و حتی اضافه وزن همراه باشد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید