طرز تهیه پاستا در خانه

پاستا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که طرفداران بسیاری دارد. این غذا این قدرت را دارد که به روش های مختلف انواع مزاج ها راضی نگه دارد.
یکی از انواع پاستا هایی که بسیاری از افراد ایرانی آن را در خانه تهیه می کنند ماکارونی و لازانیا می باشد. در این متن طرز تهیه دو نوع از پاستای لذیذ و نزدیک به مزاج ایرانی ها را آموزش خواهیم داد.

1. طرز تهیه پاستا آلفردو + سس آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

مواد اولیه برای تهیه سس آلفردو

  • کره: 250 گرم
  • خامه: یک پیمانه
  • سیر: یک حبه ی له شده یا رنده شده
  • پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه تا دو پیمانه
  • جعفری خرد شده:  ¼ پیمانه

طرز تهیه سس پاستا آلفردو

ابتدا در ماهی تابه ای کوچک کره را ذوب می کنیم. پس از ذوب شدن به آن خامه را اضافه می کنیم و می گذاریم کره کاملا جوش بخورد.
زمانی که خامه حالت رقیق به خود گرفت، جعفری، سیر و پنیر را اضافه می کنیم و می گذاریم بر روی حرارت کاملا با هم ترکیب شوند.
نکته آشپزی: برای رقیق شدن سس آلفردو هنگامی که کره رقیق شد می توان به آن کمی شیر نیز اضافه کرد.

مواد اولیه برای تهیه پاستا آلفردو برای 4 نفر

  • پاستا رشته ای یا طرح دار: 500 گرمی
  • سینه مرغ: دو تکه متوسط
  • کره: دو عدد 250 گرمی
  • جعفری: اندکی برای تزیین
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: 3 حبه
  • قارچ خرد شده: به اندازه ی دلخواه
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه 4 سس رژیمی بسیار خوشمزه و سلامت فوری

مراحل طرز تهیه پاستا آلفردو

1. ابتدا در قابلمه مقداری آب گذاشته تا کاملا جوش بیاید و به آن مقداری نمک و آبلیمو اضافه می کنیم، سپس پاستا (ماکارونی) را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم ماکارونی ها داخل آب جوش کاملا پخته شود.

2. تا زمانی که پاستا بپزد، ماهیتابه را بر روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل آن آب می کنیم؛ سپس مرغ را با کره ی آب شده تفت می دهیم.

3. بعد از آن که مرغ ها کمی تفت داده شدند، سس آلفردو را با مقداری نمک و فلفل، قارچ و سیر رنده شده، به آن اضافه می کنیم. مواد را هم میزنیم تا سس کاملا به خورد مرغ و باقی مواد رود.
نکته آشپزی: مقداری از سس را برای تزیین نگه داریم.

نکته آشپزی: در طبخ ایتالیایی این غذا قارچ استفاده نمی شود؛ اما برای نزدیک شدن به مزاج ایرانی به آن در این نوع آموزش قارچ را هم اضافه کردیم.

3. به مدت نیم ساعت درب ماهیتابه را می گذاریم تا مواد کاملا پخته شوند تا مزه ی مواد کاملا به خورد یکدیگر می رود.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کنتاکی رستورانی در منزل + تهیه پودر کنتاکی مخصوص

4. پاستا ها را پس از پخته شدن در زیر آب یخ، آبکش می کنیم. در اینجا دو روش برای سرو کردن آن وجود دارد.

 اول آن که پس از آبکشی بگذاریم پاستا ها کمی خنک شوند. سپس در ظرفی دیگر آن را می ریزیم و مرغ و مواد داخل ماهیتابه را روی آن قرار می دهیم.

در روش بعدی که ما آن را پیشنهاد می دهیم پاستا را پس از آبکشی داخل قابلمه بر می گردانیم و مرغ و مواد داخل آن را به ماکارونی اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از آن که کاملا هم زده شده درب قابلمه را می گذاریم تا مواد با یک دیگر دم بکشند.
پس از دم کشیدن مواد را داخل ظرفی می ریزیم و روی آن را با باقی سس و مقداری جعفری تزیین می کنیم.

کالری یک بشقاب پاستا آلفردو مساوی 250 کیلو کالری انرژی در خود دارا است.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه شله زرد سنتی و قالبی (مقدار لازم برای هرنفر)

2. پاستا کاربونارا

طرز تهیه پاستا کاربونارا

پاستا کاربونارا یکی از پاستاهای محبوب ایتالیایی می باشد که طعم آن به مزاج افراد ایرانی نزدیک است؛ همچنین مواد استفاده شده در این نوع پاستا کاملا در دسترس است. این غذا به راحتی و در مدت زمان کم درست می شود؛ بنابراین می تواند انتخاب مناسبی برای مهمانی هایی باشد که زمان کافی برای درست کردن دیگر غذاها وجود ندارد.

مانند پاستا آلفردو این پاستا نیز در دستور اصلی خود قارچ ندارد؛ اما با اضافه کردن قارچ می توان آن را بسیار لذیذ تر کرد.

مواد اولیه برای تهیه پاستا کاربونارا برای 4 نفر

  • ماکارونی ( طرح دلخواه): 500 گرم
  • قارچ خرد شده: 200 گرم
  • کره: 250 گرم
  • آبلیمو: 1 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ هم زده شده : 2 عدد
  • خامه: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: 100 گرم
  • ژامبون مرغ خرد شده: 200 گرم
  • پیازچه خرد شده: 4 ساقه
  • دانه فلفل سیاه و نمک: میزان دلخواه

طرز تهیه پاستا کاربونارا

1. در ظرفی مناسب نسبت به میزان پاستاها آب، نمک و آبلیمو می ریزیم؛ سپس آن را بر روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن ماکارونی ها را به آن اضافه می کنیم.
مدت زمانی که ماکارونی داخل قابلمه است تا هنگام نرم شدن آن، هر چند دقیقه یک بار مواد داخل قابلمه را هم می زنیم. زمانی که ماکارونی ها نرم شدند آن ها را با آب سرد، آبکش می کنیم.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه سس قارچ در 3 طعم؛ ساده، با ماست و با پنیر پیتزا

نکته آشپزی: نصف پیمانه آب پاستا را برای تهیه سس نگه می داریم.

2. در مدت زمانی که پاستا ها در حال پختن هستند؛ در ماهیتابه ای دیگر کره را بر روی حرارت ذوب می کنیم. سپس آبلیمو و قارچ را به آن اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن آن می کنیم.

3. در ظرفی دیگر پیازچه خرد شده، نمک، خامه و پنیر رنده شده را به تخم مرغ های هم زده شده اضافه و آن ها را خوب مخلوط هم می کنیم.

4. هنگامی که تمامی این مواد آماده شدند پاستا، ژامبون های خرد شده، مخلوط تخم مرغ و مواد داخل آن را با نصف پیمانه آب پاستایی که کنار گذاشته بودیم، در یک ظرف عمیق تر می ریزیم و بر روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و می گذاریم کاملا کمی آب آن تبخیر شود تا پاستایی حاوی سس غلیظ داشته باشیم.

5. هنگامی که پاستای کاربونارا آماده شد روی آن مقداری دانه ی فلفل سیاه می ریزیم.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه سس پستو ایتالیایی فقط در 3 مرحله بسیار ساده

کالری یک بشقاب پاستا کاربونارا مساوی 280 کیلو کالری انرژی در خود دارا است.

نکات سلامت

مضرات و فواید پاستا
  • برای تهیه پاستا بهتر است از خامه و شیر کم چرب استفاده کرد.
  • ماکارونی به علت آن که از نشاسته ی فراوان تشکیل شده است؛ برای افرادی که دارای قند و یا دیابت نوع دو هستند بسیار خطرناک است. به طوری که مصرف یه وعده پاستا، قند را به میزان بسیار بالایی افزایش خواهد داد.
  • برای افرادی که مداوم ورزش می کنند پاستا یک غذای عالی به حساب می آید؛ چرا که با داشتن میزان بالایی از کربوهیدرات در خود باعث افزایش حجم عضله می شود.
  • اگر در این غذا به جای استفاده از مرغ و ژامبون از سبزیجات و ذرت استفاده شود، می تواند یک غذای مناسب برای افراد وجترین بها نیز باشد.

*منبع

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید