آموزش طرز تهیه کوردن بلو به دو روش

طرز تهیه کوردن بلو را می توان جزو غذاهایی دانست که بسیار آسان تهیه می شود. این غذا ظاهری بسیار دلچسب دارد و طعم آن نیز بسیار بی نظیر است.

شما می توانید با آموزش و یادگیری این غذای ساده تنوع غذایی خانواده و خود را افزایش دهید. در ادامه قصد داریم دو روش آمریکایی و رژیمی برای پخت این غذای خوشمزه به شما آموزش دهیم.

مراحل اولیه طرز تهیه کوردن بلو

مواد اولیه کوردن بلو

آموزش و طرز تهیه کوردن بلو بسیار آسان و ساده است و همه ی شما می توانید در منزل به راحتی آن را تهیه کنید؛ چرا که دستور پخت بسیار سریع و راحتی دارد.

مواد اولیه برای کوردن بلو:

  • ژامبون گوشت یا مرغ: البته ما پیشنهاد می کنیم تا جای ممکن از ژامبون گوشت با رنگ قرمزی بیشتر برای تهیه این غذا استفاده کنید؛ چرا که می خواهیم هنگام برش زدن داخل غذای ما به خوبی جلوه دهد.
  • سینه مرغ: 250 تا 300 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • لیموترش: یک عدد با پوست
  • سس خردل: برای تهیه این غذا پیشنهاد ما به شما این است که تا جای ممکن از سس های خردل متفرقه استفاده نکنید. بهتر است از سس های خالص خردل استفاده کنید؛ چرا که طعم و بوی تند خردل راز اصلی این غذا می باشد.
  • پنیر رسپی سوئیسی: البته می توانید برای تهیه کوردن بلو از پنیر هایی مانند چدار، گودا یا حتی پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.
  • آرد سوخاری دانه درشت: به میزان لازم
  • آرد گندم یا آرد سبوس دار: میزان لازم
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ماکارونی گیاهی و ماکارونی مخصوص کودکان

مراحل تهیه کوردن بلو:

 طرز تهیه کوردن بلو

مرحله یک.
اولین کاری که باید انجام دهیم آن است که سینه ی مرغ را بر روی یک سطح مسطح قرار می دهیم و با یک دست روی آن را فشار می دهیم تا به اصطلاح بافت مرغ قبضه شود. سپس سینه مرغ را از طول برش می زنیم. به گونه ای که آن کاملا باز نشود. در نظر داشته باشید باید پس از برش سینه مرغ مانند یک کتاب از هم باز شود.

مرحله دو.
در این مرحله سینه مرغی که کتابی برش خورده و باز شده است را روی یک سطح مسطح قرار می دهیم و باید هم آن را بکوبیم و هم طعم دارش کنیم.

مرحله سوم.
اولین کاری که انجام می دهیم آن است که یک مقدار نمک و فلفل سیاه را روی سینه ی مرغ می ریزیم و سپس لیموی تازه ای که تهیه کرده ایم را پوستش را به مقدار کم روی مرغ رنده می کنیم تا طعم و عطر آن بهتر شود. سپس لیمو را برش می زنیم و آب آن کاملا روی مرغ پخش می کنیم.

نکته: آشپزی: این را به خاطر داشته باشید هر زمان که قرار است سینه ی مرغ را بکوبید باید از قبل آن را منی خیس کنید. این کار باعث می شود سینه ی مرغ هنگام کوبیده شدن پاره نشود. البته در آموزش طرز تهیه کوردن بلو ما به جای استفاده از آب، مرغ را کاملا با آب لیموترش خیس می کنیم.

مرحله چهارم.
سپس در این مرحله از طرز تهیه کوردن بلو روی سینه ی مرغ را یک نایلون قرار می دهیم و با گوشتکوب مخصوص سطح سینه ی مرغ را که کتابی باز شده است را آهسته و بدون هیچ عجله ای ضربه می زنیم. اگر ضربه ها محکم باد بافت مرغ پاره می شود.
البته می توانیم برای این کار از گوشت کوب معمولی یا وردنه هم استفاده کنیم.

مطلب پیشنهادی
ماهی سوخاری و طرز تهیه آن در 10 مرحله ساده + کالری آن

نکته آشپزی: این را به یاد داشته باشید برای زمانی که قصد دارید سینه ی مرغ کتابی شده را ضربه بزنید، این کار را حتما از داخل که برش خورده است انجام دهید؛ چرا که اگر برعکس این کار را انجام دهید هنگام ضربه زدن مرغ پاره می شود.

مرحله پنجم.
همانطور که به مرغ ضربه می زنیم کم کم مشاهده می کنیم بافت مرغ در حال باز شدن از هم می باشد. فقط این کار بسیار با حوصله و صبر باید انجام شود، چرا که لازم است در طرز تهیه کوردن بلو باید بافت مرغ کاملا یکدست و تقریبا یک شکل شود.

مرحله ششم.
زمانی که بافت مرغ کاملا یکدست شد برای آن که کوردن بلو طعم بسیار بهتری به خود بگیرد سس خردل اصل را به آن اضافه می کنیم و با یک قاشق سس را روی سطح سینه ی مرغ پخش می کنیم.

مرحله هفتم.
سپس در این مرحله از طرز تهیه کوردن بلو یک ورقه از ژامبون گوشت را روی آن قرار می دهیم. روی ژامبون را کاملا با پنیر پر می کنیم و کمی با دست ترکیبات چیده شده روی هم را فشار می دهیم. مجدد کمی سس خردل به آن اضافه می کنیم و ژامبون را روی آن قرار می دهیم و با دست مجدد روی آن را فشار می دهیم تا کاملا ترکیبات روی هم قرار بگیرند و در آخر پنیر سوئیسی را روی آن قرار خواهیم داد.

مطلب پیشنهادی
3 مدل طرز تهیه سالاد ماکارونی (مجلسی، رژیمی و گیاهی)

مرحله هشت.
حال در این مرحله باید ترکیبات را رولت کنیم یا به اصلاح آن را لوله ای جمع و حالت دهیم.

مرحله نهم.
ترکیبت را با احتیاط زیاد و به آهستگی رول می کنیم تا مواد از داخل آن خارج نشود. پس از آن که مرحله پیچیدن تمام شد برای انجام مرحله بعد آماده می شویم. ( به هر تعدادی که هستید می توانید از کوردن بلو تهیه کنید.)

مرحاه دهم.
حال در این مرحله ی سلفون تهیه می کنیم و آن را روی میز یا یک سطح مسطح می کشیم. سپس مرغ رول شده را وسط سلفون قرار می دهیم. حال باید این رول مرغ را دور سلفون تا می توانیم بپیچیم. سپس باید توسط سلفون رول مرغ را کاملا سفت سفت کنیم و تا جای ممکن سلفون ا برای این کار از هر دو طرف بکشیم.

برای تهیه کوردن بلو لازم است داخل سلفون هیچ هوایی باقی نماند. برای این کار با باید رول مرغ داخل سلفون را مانند وردنه هی روی میز غلط دهیم و سپس از هر دو طرف با دست از وسط رول تا انتهای مرغ را بکشیم تا از خارج شدن هوا مطمئن شویم.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه فلافل خوشمزه تنها در 3 مرحله کاملا سریع و آسان

زمانی که رول مرغ به شکل یک سوسیس متوسط درآمد با اضافه های سلفون در هر و انتها آن را گره می زنیم.

مرحله یازده.
زمانی که از فشرده و بیضی شن رول مرغ برا تهیه کوردن بلو مطمئن شدیم برای آن که تمامی مواد به خود یکدیگر بروند و شکل خود را حفظ کنند به مدت یک ساعت آن را در طبقه بالای یخچال قرار می دهیم و بعد از گذشت این زمان رول پیچیده شده در سلفون را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله دوازده.
پس از یک ساعت که رول های خنک شده را از یخچال خارج می کنیم با احتیاط توسط یک چاقو سلفون های پیچیده شده به دور رول مرغ را باز می کنیم.

مرحله سیزدهم.
در این مرحله ما دو تخم مرغ داریم و آن ها را در ظرفی می شکنیم. به آن نمک و فلفل و به اندازه ی 2 قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم. با چنگال یا همزن برقی به اندازه ی 2 الی 3 دقیقه آن را هم می زنیم.

مرحله چهاردهم.
در این مرحله رول های مرغ را برای تهیه کوردن بلو ابتدا داخل آرد سفید غلت می دهیم، سپس آن را داخل تخم مرغ همزده شده می می غلتانیم و در آخر رول مرغ را داخل آرد سوخاری با پودر درشت می خوابانیم. ( حواستان باشد طی انجام دادن تمام این مراحل رول مرل ها از هم باز نشود.

مطلب پیشنهادی
آش رشته 6 نفره (مراحل پخت از آماده کردن سبزی تا تزئین)

نکته آشپزی: اگر دوست داشته باشید می توانید رول های مرغ را داخل پودر سوخاری ریز غلت دهید. اما در طرز تهیه کوردن بلو ما ترجیح می دهیم از آرد سوخاری با پودر درشت استفاده کنیم؛ چرا که پس از پخت این غذا بافت بهتری پیدا خواهد کرد.

حال برای ادامه پخت ما دو روش آمریکایی و رژیمی این غذا را به شما آموزش خواهیم داد. در هر دوی این ها تا این مرحله کاملا مشابه به یکدیگر است. اما در ادامه طبخ آن ها متفاوت خواهد بود.

1. طرز تهیه کوردن بلو آمریکایی

طرز تهیه کوردن بلو رستورانی

طرز تهیه کوردن بلو آمریکایی طبخی است که بیشتر در رستوران ها آن را انجام می دهند؛ چرا که هم سرعت . مدت زمان آن بسیار پایین است. در نتیجه این نوع چخت می تواند گزینه ی بسیار خوبی برای شما زمان های باشد که شما علاقمند هستید غذا سریع آماده شود و به جمع دوستان بپیوندید و از مهمانی لذت ببرید یا به باقی کار های خود برسید.

مراحل پخت:

طرز تهیه کوردن بلو آمریکایی

1. یک ماهیتابه ی کمی گود تهیه می کنیم و داخل آن را روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا داغ شود. این را بخاطر داشته باشید اگر حرارت زیاد باشد این امکان وجود دارد روغن بسوزد و بوی نامطبوعی به غذا بدهد.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه منتو در منزل + (خمیر منتو و سس منتو)

2. زمانی که روغن داغ شد حرارت را کم تر می کنیم و به کمک یک چنگک رول مرغ کوردن بلو را داخل روغن قرار می دهیم. در این مرحله پیشنهاد می شود با یک قاشق سطح رول ا فشار دهید تا کمی پهن شود و کناره های آن نیز به خوبی سرخ شود.

3. زمانی که روی اول چخت حرارت را کمتر می کنیم و روی دوم رول را برای سرخ شدن قرار می دهیم. این را حتما به یاد داشته باشید زمانی که روی اول در حال پخت است روی بالا به دلیل حرارتی که می بیند کاملا خشک و بی آب شده است این امر باعث می شود قسمت دوم بیشتر حالت سوختگی به خود بگیرد.

فوت کوزه گری ما برای آن که کوردن بلو شما کاملا یک دست سرخ شود آن است که هنگامی که روی دوم در حال سرخ شدن است درب ماهیتابه را بگذارید. این مسئله کمک خواهد کرد غذای شما زودتر نیز پخته شود و داخل آن نیز کاملا مغز پخت شود.

4. پس از پخت کوردن بلو حرارت را خاموش می کنیم و توسط یک چنگک آن را از روغن خارج می کنیم و روی یک پد روغن گیر یا دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن های اضافی کاملا از آن خارج شود.

5. برای برش زدن این غذا دو طرف آن را با یک چنگک می گیریم و توسط یک چاقوی اره ای یا لیزری به آهستگی آن را حلقه ای برش می دهیم تا شکل آن خراب نشود. این نکته را به یاد داشته باشید اگر برای برش این غذا از چاقو های بدون دندانه استفاده کنید هنگام برش غذای شما کاملا له خواهد شد.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ته چین مرغ رستورانی و مجلسی با 2 روش سریع

2. طرز پخت کوردن بلو رژیمی

طرز پخت کوردن بلو رژیمی

کوردن بلو لذیذ و خوشمزه را می توانید به صورت رژیمی نیز تهیه کنید. طرز تهیه کوردن بلو رژیمی بسیار آسان است. تنها کمی زمان پخت آن بیشتر از مدل آمریکایی آن است. همچنین این را به یاد داشته باشید این نوع از چخت بسیار سالم تر از حالت اول است. علاوه بر رژیمی بودن این غذا می تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که علاقه به غذای چرب ندارند.

طرز تهیه کوردن بلو رژیمی

1. ابتدا فر را روشن می کنیم و اجازه می دهیم دمای داخل فر کاملا داغ شود. دما را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم.

2. قبل از آن که کوردن بلو را روی سینی فر قرار دهیم کمی آن را می تکانیم تا پودر های اضافی روی آن ریخته شود. سپس ن را روی توری یا سینی فر قرار می دهیم.

3. با استفاده از یک قلمو روی رول مرغ را روغن می زنیم اما اگر شما علاقه دارید کاملا رژیمی باشد و هیچ روغنی نداشته باشد می توانید این مرحله را حذف کنید. این روغن باعث می شود تا روی این غذا کاملا برشته شود و زنگ طلای مجلسی به خود بگیرد.

مطلب پیشنهادی
سریعترین طرز تهیه نان خانگی سبوس دار + ارزش غذایی و میزان کالری نان سبوس

4. در این مرحله غذای خود را داخل فر قرار می دهیم و تا زمانی که روی آن طلایی شود صبر می کنیم. این را بخاطر داشته باشید برای پخت آن نیازی نیست شعله های اطراف و بالای فر را روشن کنید. حرارتی که از پایین به آن می خورد باعث می شود کاملا برشته و مغز پخت شود.

5. پس از طلایی شدن چیکن کوردن بلو را از فر خارج می کنیم و کمی که خنک شد توسط یک چنگک دو طرف آن را می گیریم و با یک چاقوی اره ای آن را برش می دهیم.

تزیین کوردن بلو

تزیین کوردن بلو

زمانی که طرز تهیه کوردن بلو را به خوبی یاد گرفتید برای سرو کردن آن پیشنهاد می کنیم خلاقیت به خرج دهید تا میز غذای شما بسیار وسوسه انگیز تر شود.

پیشنهاد ما به شما این است که روی یک بشقاب سس فرانسوی را مانند یک خط عمودی بر یزید و سپس آن را با قاشق پهن کنید و برش های حلقه ای این غذا را روی آن قرار دهید و کمی کنار رف سیب زمینی سرخ کرده و کاهوی خرد شده قرار دهید . دورچین از خیارشور و زیتون استفاده کنید.

برای روی این غذا می توانید از سس آلفردو یا سس قارچ نیز استفاده کنید. همچنین ما پیشنهاد می کنیم روی این غذا کمی دانه های کنجد بریزید.

2 دیدگاه‌ها

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید