غذاهای اصلی
-
طرز تهیه منتو در منزل + (خمیر منتو و سس منتو)
طرز تهیه منتو بسیار آسان اما کمی زمان بر است. این غذا ریشه در کشور افغانستان دارد که در بیشتر…
بیشتر بخوانید » -
ماهی سوخاری و طرز تهیه آن در 10 مرحله ساده + کالری آن
ماهی سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که اگر نکات کلیدی طبخ آنرا بلد نباشیم ممکن است طعم جالبی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه حمص به روش لبنانی + طرز تهیه نان مخصوص حمص (پیتا)
حمص لبنانی یا عربی همان گونه که از نامش پیداست یک غذای عربی است. در منطقه های عرب نشین این…
بیشتر بخوانید » -
سس بشامل | ترفند های رستورانی + 6 نوع سس بشامل با غذا
سس بشامل یکی از سس های معروف و خوشمزه فرانسوی است که این سس را بیشتر در تهیه و سرو…
بیشتر بخوانید » -
سریعترین طرز تهیه نان خانگی سبوس دار + ارزش غذایی و میزان کالری نان سبوس
طرز تهیه نان خانگی را امروزه بیشتر در مستند ها مشاهده می کنیم. البته در خانه های روستایی قدیمی نیز…
بیشتر بخوانید » -
پیتزا خانگی به سبک رستورانهای ایتالیایی + تهیه نوع رژیمی
پیتزا به عنوان یکی از غذاهای فست فود، علاقمندان بسیاری را به سمت خود جلب کرده و در انواع مختلفی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه لازانیا بدون فر + اصلیترین نوع پخت لازانیا با گوشت
طرز تهیه لازانیا بسته به ذائقهها و سلیقههای غذایی مختلف، ممکن است متفاوت انجام شود. اما برخی از روشها همیشه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کوکو سبزی + فواید آن برای بدن (ارزش غذایی کوکو سبزی)
طرز تهیه کوکو سبزی به اندازه ای سریع و آسان است که اگر یک روز پر مشغله کاری را پشت…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه عدسی برای صبحانه و نهار (فواید آن برای سلامت)
عدسی جزو یکی از غذاهای سبک و مقوی به حساب می آید. در ایران بیشتر این غذا را در وعده…
بیشتر بخوانید » -
کتلت و 2 نوع طرز تهیه + دانستن کالری و ارزش غذایی
کتلت از غذاهای محبوب در میان کودکان و بزرگسالان است. این غذا طبخ و انواع مختلفی دارد و می توان…
بیشتر بخوانید »









