طرز تهیه کمپوت سیب – با 8 روش کمپوت درست کنید
طرز تهیه کمپوت سیب یکی از ساده ترین خوراکی هایی است که برای عصرانه می توانید آموزش آن را یاد بگیرد و برای دورهمی ها این کمپوت سالم و خوشمزه را تهیه کنید.
در این مطلب قصد داریم تا به شما تمامی روش هایی که می توان با سیب یک کمپوت تهیه کرد را مرحله به مرحله آموزش دهیم تا برای تهیه این کمپوت خوشمزه مجبور نباشید در سایت های مختلف به دنبال آموزش دلخواه خود باشید.
1. طرز تهیه کمپوت سیب ساده
یکی از آسان و سریع ترین طرز تهیه کمپوت سیب نوع ساده آن است. حتی اگر سیب های سالم در خانه ندارید می توانید از سیب هایی که بسیار رسیده اند استفاده کنید یا لکه های آن را بگیرید و قسمت های سالم آن را برای تهیه کمپوت مورد استفاده قرار دهید.
مواد اولیه کمپوت سیب ساده:
- سیب: 3 عدد
- شکر: نصف لیوان
- آب: 3 لیوان
- گلاب: یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه کمپوت سیب ساده:
1. ابتدا شکر و آب را در یک ظرف لعابی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید.
2. هنگامی که محلول شکر و آب شروع به جوشیدن بکند باید دمای زیر قابلمه را کم کنیم و مراقب باشیم محلول مانند شهد غلیظ نشود.
3. یک قاشق گلاب را زمانی که محلول آب و شکر کم است به آن اضافه می کنیم تا کاملا با مواد داخل قابلمه ترکیب شود.
4. در مدت زمانی که آب و شکر جوش بیاید باید به سراغ سیب ها برویم.
5. سیب ها را خوب می شویم و آن ها را پوست می کنیم. سپس آن ها را به هر شکلی دوست داریم برش می دهیم.
6. زمانی که محلول ما آماده شد سیب ها را به آن اضافه می کنیم
2. طرز تهیه کمپوت سیب با عسل
طرز تهیه کمپوت سیب با عسل بسیار مقوی تر و سالم تر از تهیه این کمپوت با شکر است. همچنین اضافه کردن عسل به این نوع از کمپوت باعث می شود طعم آن بسیار دلچسب تر شود.
مواد اولیه:
- سیب: 3 عدد
- عسل: 2 قاشق غذاخوری سرپر
- آب: 3 لیوان
- گلاب: یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه کمپوت سیب با عسل:
1. ابتدا سیب ها را می شوییم و سپس آن ها را خشک می کنیم.
2. در یک ظرف لعابی آب و عسل را روی حرارت قرار می دهیم. برای حل شدن عسل در آب اصلا عجله نکنید؛ چرا که اگر از همان ابتدا روی عسل آب داغ بریزید تمام خواص آن از بین می رود.
3. در مدت زمانی که آب و عسل بر روی حرارت هستند سیب ها را پوست می گیریم و به هر طرحی که دوست داریم آن ها را برش می دهیم.
4. زمانی که ترکیب آب و عسل به جوش آمد اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه جوش بخورد و به آن سیب ها را اضافه می کنیم.
5. حرارت را روی ملایم می گذاریم و تا زمانی که کاملا سیب ها مغز پخت شوند اجازه می دهیم حرارت ببینند.
6. زمانی که سیب ها پخته شد دیگر کمپوت سیب ما پخته شده است و حرارت را خاموش می کنیم و باید در دمای آشپزخانه کاملا کمپوت سیب خنک شود.
7. در این مدت زمان ظرف های شیشه ای با درب فلزی که از قبل آماده کرده ایم را به مدت 20 دقیقه داخل آب جوش قرار می دهیم تا کاملا استریل شود. سپس آن ها را از آب خارج می کنیم و پس از خنک شدن ظرف، آن ها را با یک دستمال بدون پرز خشک می کنیم.
8. زمانی که کمپوت سیب کاملا خنک شد سیب ها را داخل ظرف ریخته و سپس روی آن ها از شهد بسیار رقیق عسل و آب پر می کنیم.
9. برای آن که هوا داخل کمپوت ما نرود درب آن را محکم می بندیم و تا زمان میل کردن از آن داخل یخچال نگهداری می کنیم.
3. کمپوت سیب بدون شکر و رژیمی
اگر سیبی که تهیه کرده اید بسیار شیرین باشد یا علاقه نداشته باشید کمپوت یا هر خوراکی دیگر شیرین باشد می توانید با آموزش طرز تهیه کمپوت سیب بدون شکر را یاد بگیرید و در منزل این کمپوت مقوی را خودتان درست کنید.
مواد اولیه:
- سیب شیرین: 3 عدد
- گلاب: یک قاشق غذاخوری
- هل: یک دانه
مراحل تهیه کمپوت سیب رژیمی:
1. سیب ها برای تهیه این نوع از کمپوت باید شیرین باشد. آن ها را تهیه می کنیم و پس از شستن، سیب ها را به هر شکلی که دوست داریم برش می دهیم.
2. آب را بر روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم جوش بیاید.
3. زمانی که آب جوشید داخل آن گلاب و هل را اضافه می کنیم و باید به مدت 5 دقیقه این مواد با یکدیگر جوش بخورند.
4. در این مرحله حرارت را بسیار کم می کنیم و پس از 10 دقیقه سیب ها را به آن اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. پخت سیب ها حدود 20 الی 30 دقیقه بیشتر نخواهد شد.
5. باید اجازه دهیم کمپوت سیب رژیمی در دمای آشپزخانه کاملا خنک شود. در این مدت زمان ظرف های شیشه ای که برای کمپوت تهیه کرده ایم را به مدت 20 دقیقه در آب جوش قرار می دهیم تا کاملا استریل شود.
6. زمانی که ظرف ها را از آب خارج کرده و آن ها را خشک کردیم، سیب های پخته شده را داخل آن می ریزم و سپس از آب جوش آمده با عصاره ی سیب تا بالای میوه های داخل ظرف را پر می کنیم و درب آن را محکم می بندیم و در یخچال از آن تا زمان میل کردن نگهداری می کنیم.
4. طرز تهیه کمپوت سیب با دارچین
دارچین یکی از طعم دهنده های بسیار عالی محسوب می شود که ترکیب آن با سیب بسیار عالی خواهد شد. اگر به دنبال طرز تهیه کمپوت سیب با عطر و بویی خاص می گردید باید بگوییم دارچین را در طرز تهیه آن قرار دهید.
1. ابتدا سیب ها را خوب بشویید و آن ها را به طرح های دلخواه برش بدهید. روی سیب ها برای آن که سیاه نشود پیشنهاد می شود یک پارچه ی مرطوب بیندازید.
2. در یک ظرف لعابی آب و شکر (عسل) را با یکدیگر مخلوط می کنید و آن را روی حرارت قرار می دهید تا کاملا جوش بیاید. اگر از شکر استفاده کرده اید این را به خاطر داشته باشی باید کف های روی شهد را بگیرید تا کمپوت سیب تیره نشود.
3. زمانی که شهد رقیق به جوش آمد به آن گلاب، دارچین و کمی آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را بسیار کم کنید.
4. سیب ها را در این مرحله به شهد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با دمای ملایم کاملا پخته شوند.
5. تا زمانی که سیب ها پخته شود بهترین زمان است که ظرف های شیشه ای که برای کمپوت در نظر گرفته اید را به مدت 20 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا کاملا استریل شوند.
6. زمانی که سیب ها پخته شدند اجازه دهید در همان قابلمه کاملا خنک شود. سپس سیب ها را با تکه هایی از چوب دارچین داخل ظرف های استریل شده قرار دهید و در آخر روی آن ها را از شهد پر کنید و پس از بستن درب بطری آن ها را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
5. طرز تهیه کمپوت سیب با پوست
از آن جایی که بیشترین خاصیت میوه ها در پوست آن است می توانید طرز تهیه کمپوت سیب را با پوست در این بخش یاد بگیرید و در منزل آن را تهیه کنید.
1. برای تهیه کمپوت سیب با پوست آن ها را تنها باید خوب بشویید و با یک دستمال کاملا آب روی سیب ها را خشک کنید. بهتر است کمی محکم تر روی پوست سیب ها را دستمال بکشید تا کاملا برق بیفتد.
2. سپس شهد را به روش های دلخواه بالا تهیه می کنید و سیب ها را برای پخته شدن داخل آن می ریزید و تا زمان پخته شدن اجازه می دهید در آن کاملا جوش بخورد.
3. پس از پخته شدن کمپوت و یخ شدن آن در دمای آشپزخانه، سیب ها را داخل ظرف های استریل شده بریزید و روی آن را با شهد تهیه شده پر کنید. تا زمان سرو آن را در یخچال نگهداری کنید.
6. طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا
1. طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا بسیار آسان است. تنها کافیست سیب ها را برش داده و داخل ظرف استریل شده قرار دهید.
2. سپس شهد بسیار رقیق را با هر یک از روش های گفته شده می توانید تهیه کنید و پس از خنک شدن آن را داخل ظرف ریخته و درب آن را محکم ببندید.
3. در این مرحله برای پخت سیب ها، ظرف های حاوی سیب و شهد را داخل یک قابلمه بزرگ چیده و روی آن را با آب پر کنید و به آن ها حرارت دهید. زمانی که آب داخل قابلمه به جوش آمد باید اجازه دهید سیب ها داخل ظرف شیشه ای کاملا پخته شود. مدت زمان پخت سیب 40 دقیقه است.
4. پس از 40 دقیقه حرارت را خاموش کنید و باید کمپوت سیب ابتدا داخل قابلمه حاوی آب خنک شود و پس از خارج شدن از آب داخل دمای آشپزخانه خنک شود.
5. در آخر کمپوت سیب را داخل یخچال برای مدت طولانی می توانید نگهداری کنید.
7. سریع ترین طرز تهیه کمپوت سیب با شکر
یاد گرفتن طرز تهیه کمپوت سیب با سریع ترین روش به شما کمک می کند هر زمان که نیاز به این کمپوت خوشمزه داشتید و سیب در منزل بود آن را درست کرده و میل کنید.
تهیه و میل کردن این کمپوت یکی از ساده ترین راهکار ها برای افرادی است که دچار سوزش معده شده اند و نیاز است درد آن را سریع آرام کنند.
مواد اولیه کمپوت سیب:
- سیب: یک عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط
- شکر: 2 قاشق غذاخوری سر خالی
مراحل تهیه کمپوت سیب سریع:
1. ابتدا سیب ها را کاملا بشویید و سپس پوست آن ها بگیرید.
2. سیب ها را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. نگینی کردن اغلب سریع ترین روش است.
3. در یک ظرف مناسب ماکرو یا ماهیتابه سیب ها را بچینید و روی آن ها را شکر بریزید.
4. ظرف ماکرو را داخل ماکرو قرار دهیم و به مدت 5 دقیقه به آن حرارت دهید. همچنین می توانید پس از ریختن شکر بر روی سیب ها درب ماهیتابه بگذارید و روی حرارت ملایم آن را قرار دهید.
5. در هر دو حالت پس از مدت زمانی سیب ها را زیر و رو کنید و مدد به آن حرارت دهید.
6. برای آماده شدن کمپوت این کار را به اندازه ای ادامه دهید تا سیب ها کاملا پخته و آبدار شوند.
8. سریع ترین طرز تهیه کمپوت سیب با عسل
برخی زمان ها شما گلو درد دارید و نیاز است کمپوت سیب میل کنید. بهترین روش آن است که سریع ترین طرز تهیه کمپوت سیب با عسل را آموزش ببینید و در زمان های لازم آن را به راحتی در منزل درست کنید و اثر معجزه آسای آن را در کاهش گلودرد و سرفه مشاهده کنید.
مواد اولیه کمپوت سیب:
- سیب: یک عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط
- عسل: 2 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه کمپوت سیب سریع با عسل:
1. سیب های تهیه شده را بشویید و پوست بگیرید.
2. سیب ها را نگینی خرد کنید و هسته های آن را جدا کنید.
3. شما می توانید برای تهیه این نوع از کمپوت سیب هم از ماکرو هم از حرارت گاز و ماهیتابه استفاده کنید.
4. سیب ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید.
5. در این مرحله عسل را روی سیب ها بریزید. طوری که سیب ها کاملا با عسل آغشته شوند.
6. حالا زمان آن رسیده ظرف را یا داخل ماکرو قرار دهید یا آن که با گذاشتن درب ماهیتابه روی حرارت قرار دهیم. و به مدت 5 الی 10 دقیقه به سیب ها حرارت دهیم.
7. باید تا پخته شدن سیب ها هر چند دقیقه آن ها را زیر و رو کنیم.
8. کمپوت سیب شما حالا آماده سرو شدن است و می توانید آن را خنک یا گرم میل کنید.
با فواید کمپوت سیب آشنا شوید
به اشتباه این تصور وجود دارد که کمپوت برای افرادی است که بیمار هستند؛ اما جالب است بدانید این خوراکی زود هضم یک گزینه ی مناسب به خصوص برای کودکان است. چرا که سلامت آن ها را بالا می برد و همچنین بسیار زود هضم می شود و برای شام جلوی اشتهای آن ها را نخواهد گرفت.
کمپوت سیب برای افراد بزرگسال نیز بسیار مفید است؛ چرا که باعث می شود سیستم ایمنی آن ها قوی تر از حالت عادی شود. سیب پخته شده آنتی اکسیدانش قوی تر از سیب عادی است.
خانم هایی که باردار هستند می توانند طرز تهیه کمپوت سیب را یاد گرفته و برای درمان حالت تهوع بارداری آن را میل کنند و از طرفی سیستم ایمنی خود و جنین را بالا ببرند.