خواص فلفل سیاه برای سرماخوردگی

خواص فلفل سیاه بسیار بیشتر از یک طعم دهنده ی عالی برای غذا است. فلفل سیاه دارای آنتی اکسیدان های قوی است که باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود.

همچنین این ادویه باعث بالا رفتن متابولیسم بدن می شود. این عملکرد به کاهش وزن کمک می کند و از طرفی انرژی بدن را بالا می برد.

هزاران سال است که فلفل سیاه جزء اصلی در سراسر جهان بوده است. اغلب از آن به عنوان پادشاه ادویه یاد می شود و از میوه خشک و نارس گیاه بومی هندی به دست می آید.

11 خاصیت بی نظیر فلفل سیاه برای سلامت

خاصیت فلفل سیاه برای بدن

1. بالا بردن سیستم ایمنی بدن

خواص فلفل سیاه باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود. چرا که این ادویه تند مزه دارای آنتی اکسیدان های قوی و متنوعی است.

نکته: آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با آسیب سلولی ناشی از مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

نکته: رادیکال های آزاد در نتیجه رژیم غذایی نامناسب ، قرار گرفتن در معرض نور خورشید ، سیگار کشیدن ، آلاینده ها و موارد دیگر ایجاد می شوند.

مطالعات زیادی روی فلفل سیاه نشان داده است آنتی اکسیدان های داخل این ادویه به اندازه ای قوی است که می تواند جلوی 93 درصد از آسیب های رادیکال آزاد را بگیرد.

مطلب پیشنهادی
خولنجان چیست؟ (بررسی خواص و عوارض + مقدار مصرف)

2. پیشگیری از سرطان

بررسی ها روی خواص فلفل سیاه نشان داده است می تواند از سرطان پیشگیری کند. این ادویه تند دارای آنتی اکسیدانی به نام  پیپرین است. این آنتی اکسیدان خاصیت ضد سرطانی بالایی دارد.

در تحقیقات و بررسی های جامع روی ادویه جات و درمان سرطان به این نتیجه رسیدند پیپرین تکثیر سلول های سرطانی را در سرطان سینه، پروستات و روده بزرگ سرکوب می کند.

جالب است بدانید دانشمندان گفته اند پیپرین موجود در فلفل سیاه به عنوان یک عامل درمانی در درمان استئوسارکوم (نوعی سرطان استخوان) نوید بخش بوده است. اما در این زمینه نیاز به تحقیقات بیشتری است.

3. خواص فلفل سیاه برای التهابات

از خواص فلفل سیاه می توانید برای کاهش التهابات داخلی کمک بگیرید. البته باید به این نکته اشاره کنیم قبل از اضافه کردن آن به رژیم غذایی خود باید با پزشکتان مشورت کنید. چرا که ممکن است تداخل دارویی ایجاد کند.

مطلب پیشنهادی
خواص هلیله سیاه - هلیله سیاه چیست؟ + 19 خاصیت درمانی

تحقیقات نشان داده مصرف فلفل سیاه به کاهش التهابات داخلی کمک ویژه ای کرده است. فلفل سیاه دارای آنتی اکسیدان قوی به اسم پیپرین است. این آنتی اکسیدان مانند بسیاری از آنتی اکسیدان های دیگر خاصیت ضد التهابی دارد.

همچنین فلفل سیاه علاوه بر پیپرین حاوی سایر ترکیبات ضد التهابی از جمله اسانس های لیمونن و بتا کاریوفیلن است که می تواند از بدن شما در برابر التهاب، آسیب سلولی و بیماری محافظت کند.

نکته: در حالی که اثرات آنتی اکسیدانی فلفل سیاه امیدوار کننده است. تحقیقات در حال حاضر محدود به مطالعات آزمایشگاهی و حیوانات است.

4. فلفل سیاه و خواص آنتی باکتریایی

خواص فلفل سیاه شامل ضد باکتریایی بودن ترکیبات آن می شود. جالب است بدانید در کمتر مطلبی به این خاصیت بسیار مهم فلفل سیاه اشاره شده است.

در مطالعات متعدد مربوط به خواص ضد باکتریایی فلفل سیاه در برابر باکتری هایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس محققان به این نتیجه رسیدند که این ادویه می تواند یک ماده قوی برای درمان بیماری های عفونی و عوامل بیماری زا باشد.

مطلب پیشنهادی
خواص جوز هندی در 11 مورد + نحوه مصرف و عوارض احتمالی

در این مطالعات به یک نتیجه جالب رسیدند. پیپرین و پیپرلونگومین که از ترکیبات فلفل سیاه هستند در مبارزه با عوامل بیماری زا مقاوم در برابر دارو، توانسته اند بسیار قوی برخورد کنند.

نکته:  با این حال محققان پیشنهاد کردند که تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.

5. افزایش کلسترول خوب با فلفل سیاه

با کمک خواص فلفل سیاه در رژیم غذایی خود می توانید کلسترول خوب بدنتان را افزایش دهید. فلفل سیاه دارای ترکیباتی است که پس از مدتی باعث افزایش  لیپوپروتئین در بدن می شود.

تحقیقات نشان داده است افزایش کلسترول خوب در بدن باعث می شود کلسترول بد به مرور کاهش پیدا کند. همچنین وجود آنتی اکسیدان های قوی در فلفل سیاه خود یک مبارز برای از بین بردن کلسترول بد به حساب می آید.

6. کمک به کنترل قند خون

مطالعات قوی روی خواص فلفل سیاه نشان داده است افراد دارای دیابتی که در رژیم غذایی خود فلفل سیاه را جای داده اند پس از مدتی مقاومت انسولین کاهش چشمگیری پیدا کرده است. این بدان معناست که هورمون انسولین بهتر می تواند جذب گلوکز را تنظیم کند.

مطلب پیشنهادی
7 تا از خواص آویشن برای بهبود بیماری ها و سلامت بدن

اما به خاطر داشته باشید اگر داروی تنظیم قند خون مصرف می کنید قبل از اضافه کردن کردن فلفل سیاه به رژیم غذایی خود با دکتر خود مشورت کنید.

7. افزایش دهنده جذب مواد مغذی

از خواص فلفل سیاه آن است که می تواند جذب مواد مغذی را بسیار افزایش دهد. برای مثال تحقیقات نشان داده است با مصرف فلفل سیاه جذب کورکومین موجود در زردچوبه افزایش بیشتری پیدا می کند. این ماده یک ترکیب ضد التهابی بسیار قوی است.

8. کمک به بینایی

تحقیقات روی خواص فلفل سیاه نشان داده است دارای ترکیباتی است که می تواند جذب بتاکاروتن را بهبود بخشد. بتاکاروتن ترکیبی است که در سبزیجات و میوه ها بسیار یافت می شود و در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

زمانی که جذب این ماده در بدن بیشتر شود محافظت از سلول و عصب بینایی نیز بیشتر می شود. در نتیجه افرادی که همراه با سبزیجات کمی فلفل می خورند ریسک بیماری های چشمی در آن ها بسیار کمتر می شود.

مطلب پیشنهادی
خواص زیره ؛ 10 خاصیت درمانی و کاربردی انواع زیره

9. سلامت روده با فلفل سیاه

سلامت روده با فلفل سیاه

تحقیقات نشان داده است از خواص فلفل سیاه می توانید برای بهبود عملکرد روده های خود استفاده کنید. چرا که فلفل سیاه باعث جذب پروبیوتیک در روده می شوند. پروبیوتیک ماده ای است که موجب  تنظیم میکروبیوتای روده و افزایش سلامت دستگاه گوارش می شود.

در نتیجه زمانی که دچار اسهال شده اید کافیست به ماست خود کمی فلفل سیاه اضافه کنید. این کار باعث می شود تا پروبیوتیک های داخل ماست جذب بیشتر و سریع تری داشته باشد. در نتیجه اسهال زودتر درمان می شود.

10. تقویت عملکرد مغز

مطالعات متعددی روی خواص فلفل سیاه نشان داده مصرف این ادویه می تواند عملکرد مغز را بهبود ببخشد. فلفل سیاه دارای آنتی اکسیدان های بسیار قوی و متنوع است. همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی دیگر مواد خوراکی ا نیز چند برابر می کند.

در نتیجه این آنتی اکسیدان ها از سلول های مغزی در برابر آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت ویژه ای می کنند. زمانی که سلول ها سالم بمانند مغز بهتر می تواند کار خود را انجام دهد.

مطلب پیشنهادی
خواص گلپر | 20 خاصیت ( سلامت بدن + پوست + مو )

در ادامه ی همین تحقیقات و مطالعات به این نتیجه رسیده اند هر اندازه سطح پیپرین در بدن انسان بیشتر باشد احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر بسیار کاهش پیدا می کند.

11. کمک به هضم غذا

با خواص فلفل سیاه می توانید به هضم غذای خود کمک کنید. فلفل سیاه دارای ترکیباتی است که باعث تحریک ترشح اسید معده می شود. در نتیجه غذا راحت تر هضم می شود. تاثیرات مثبت این ادویه سیاه و تند  بر عملکرد معده می تواند برای افرادی که گوارش ضعیفی دارند و اسهال دارند مفید باشد.

نکته: مصرف فلفل سیاه باعث آزاد شدن آنزیم ها در لوزالمعده و روده شما می شود که به هضم چربی و کربوهیدرات ها کمک می کند.

خواص فلفل سیاه برای لاغری

خواص فلفل سیاه برای لاغری

از خواص فلفل سیاه می توانید برای لاغری کمک بگیرید. این ادویه تند و خوش طعم باعث  بالا رفتن سوخت و ساز در بدن می شود. به گونه ای که اگر رژیم غذایی لاغری استانداری را دنبال کنید و به آن فلفل سیاه اضافه کنید سرعت لاغری شما چند برابر خواهد شد.

مطلب پیشنهادی
زنجبیل و فشار خون ؛ عبارت نام آشنا برای مبتلایان به پر فشاری

اما به خاطر داشته باشید این خوراکی را بدون مشورت با پزشک تغذیه به رژیم غذایی خود اضافه نکنید.

خواص فلفل سیاه برای رحم

خواص فلفل سیاه برای رحم

تحقیقات و مطالعات بسیاری روی خواص فلفل سیاه انجام شده است. در این تحقیقات به این نتیجه رسیده اند خانم هایی که عادت به مصرف فلفل سیاه دارند دوران پریود آن ها بسیار آسان تر می شود.

چرا که این خوراکی تند دارای ترکیبات فوق العاده ای است که موجب کاهش انقباضات رحمی می شود. به دنبال آن درد دوران پریود بسیار کاهش پیدا می کند.

خطرات احتمالی و عوارض جانبی فلفل سیاه

خواص فلفل سیاه برای بدن و سلامتی بسیار عالی است. اما مانند هر خوراکی دیگر می تواند عوارضی نیز داشته باشد. خطرات احتمالی شامل موارد زیر است:

  • خوردن مقدار زیادی فلفل سیاه یا مصرف مکمل های با دوز بالا می تواند منجر به عوارض جانبی نامطلوبی مانند احساس سوزش در گلو یا معده شود.
  • اختلال در جذب داروهایی مانند آنتی هیستامین
مطلب پیشنهادی
خواص زردچوبه و تاثیرات آن در درمان بیماری های مزمن

ارزش غذایی و کالری فلفل سیاه

ارزش غذایی و کالری فلفل سیاه

پس از آشنایی با خواص فلفل سیاه می توانید با کمک جدول زیر با ارزش غذایی و کالری این ادویه تند آشنا شوید.

مواد مغذیمیزان
کالری5.77
پروتئین (گرم)0.239
کربوهیدرات (گرم)1.47
فیبر (گرم)0.582
قندها (گرم)0.015
کلسیم (میلی گرم)10.2
آهن (میلی گرم)0.223
منیزیم (میلی گرم)3.93
فسفر (میلی گرم)3.63
پتاسیم (میلی گرم)30.6
سدیم (میلی گرم)0.46
روی (میلی گرم)0.027
منگنز (میلی گرم)0.294
سلنیوم (میکروگرم)0.113
فلوراید (میکروگرم)0.787
نیاسین (میلی گرم)0.026
فولات (میکروگرم)0.391
بتائین (میلی گرم)0.205
بتا کاروتن (میکروگرم)7.13
لوتئین + زیگزانتین (میکروگرم)10.4
ویتامین E (میلی گرم)0.024
ویتامین K (میکروگرم)3.77
ویتامین A (معادل فعالیت mcg رتینول)12.6
خواص فلفل سیاه

در آخر:

فلفل سیاه یک ادویه عالی برای طعم دادن به غذا است. در صورت مصرف متعادل آن سیستم دفاعی بدنتان در برابر عفونت و ویروس قوی می شود.

همچنین ثابت شده است خانم هایی که دوران پریود سختی دارند اگر متعادل از این ادویه مصرف کنند شاهد کاهش درد چشمگیری خواهند بود.

منبع:
Healthline
Webmd
medicalnewstoday

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید