تغذیهغذاهای سالمکالری ها

خواص فلفل چیلی – ( آشنایی کامل با تمامی فواید فلفل چیلی)

خواص فلفل چیلی چیزی فراتر از یک چاشنی و خوراکی خوش طعم است و می تواند برای بدن فواید بسیاری داشته باشد. این نوع از فلفل سرشار از آنتی اکسیدان های قوی و متنوع است که بدن را در برابر بیماری و سرطان حفظ می کند. 

همچنین به دلیل ترکیباتی که در خود دارد یک خوراکی مهم برای تقویت بینایی به حساب می آید. از طرفی فلفل چیلی اگر در وعده های غذایی به صورت متعادل مصرف شود باعث می شود کلیه ها عملکرد بهتری نسبت به حالت قبل داشته باشند و این یعنی سموم از بدن بیشتر خارج می شود و سلامت بدن بالاتر خواهد رفت.

آشنایی کلی با فلفل چیلی

آشنایی کلی با فلفل چیلی

فلفل های چیلی از خانواده فلفل دلمه ای هستند با این تفاوت که آن ها طعمی بسیار تند و گرم دارند. به همین علت بین بسیاری از افراد طرفداران بسیاری دارند.

از خواص فلفل چیلی در درجه اول به عنوان یک ادویه و چاشنی در غذا مورد استفاده قرار می گیرد اما با بررسی ها دیگر فواید این فلفل تند آشکار می شود. این فلفل را هم می توان به صورت میوه ی خام و هم به صورت پودر در کنار غذا میل کرد.

مطلب پیشنهادی
خواص نخود فرنگی (سلامت بدن + لاغری + زیبایی پوست)

کپسایسین یکی از اصلی ترین ترکیبات فلفل چیلی است که باعث می شود این فلفل در میان فلفل قرمز های دیگر طعم بی نظیری داشته باشد و به بهبود سلامت بدن بسیار کمک می کند.

ارزش غذایی فلفل چیلی و کالری آن

ارزش غذایی فلفل چیلی و کالری آن

قبل از آشنایی کامل با خواص فلفل چیلی بهتر است با ارزش غذایی و کالری آن آشنا شویم که در جدول زیر به طور جامع برای شما آورده ایم.

ارزش غذایی فلفل چیلی میزان به درصد و گرم
کالری6 درصد
آب88 درصد
پروتئین0.3 گرم
کربوهیدرات1.3 گرم
شکر0.8 گرم
فیبر0.2 گرم
چربی0.1 گرم
خواص فلفل چیلی و کالری

نقش ویتامین ها و مواد معدنی در خواص فلفل چیلی

نقش ویتامین ها و مواد معدنی در خواص فلفل چیلی

خواص فلفل چیلی این می باشد که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی با ارزش است که مصرف آن باعث بهبود سلامت می شود. اما از آن جایی که به خصوص در ایران این نوع از فلفل کم مصرف می شود، بنابراین نمی تواند آن میزان که قادر است، نیاز های روزانه بدن یک فرد را از مواد حیاتی تامین کند. البته بیشتر به خاطر طبع گرم و طعم تندی که دارد نمی توان روزانه آن را مصرف کرد.

مطلب پیشنهادی
خواص شلغم و مواد مغذی موجود در آن کدام اند؟

1. خواص فلفل چیلی و نقش ویتامین C

یکی از خواص فلفل چیلی که بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است این می باشد که سرشار از آنتی اکسیدان های قوی در ترکیبات خود است. این خاصیت را مدیون ویتامین ث است. چرا که این ویتامین زمانی که وارد بدن می شود نقش آنتی اکسیدان را بازی می کند و ای عامل باعث می شود سیستم ایمنی بدن بالا برود.

2. نقش ویتامین B6 در فلفل چیلی

ویتامین B6 یکی از ویتامین های مهم خانواده B است. این ویتامین به تنهایی می تواند متابولیسم را در بدن بالا ببرد و در نتیجه ی این اتفاق انرژی شما چند برابر می شود و باعث افزایش میل جنسی نیز خواهد شد. با این خواص فلفل چیلی می توان احساس کسلی و سرد مزاجی را تا میزان زیادی از خود دور کرد.

3. ویتامین K1 و اثر آن در بدن

ویتامین K1 نیز از ویتامین های حیاتی بدن است که آن را به نام فیلوکینون نیز می شناسند. این ویتامین خاص چند نقش مهم را در بدن ایفا می کند و به خواص فلفل چیلی می افراید.

مطلب پیشنهادی
7 مورد از مهمترین خواص قارچ + ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در آن

ویتامین کا موجود در فلفل چیلی باعث می شود خون به وفع منعقد شود و اگر باعث می شود زخم ها سریعا جوش بخورند. همچنین این ویتامین نقش مهمی در بهبود عملکرد استخوان ها و کلیه ها ایفا می کند. در نتیجه می توان با مصرف این نوع از فلفل استحکام استخوان های خود را به نوعی تضمین کنیم.

4. نقش پتاسیم در خواص فلفل چیلی

پتاسیم یکی از مواد معدنی مهم است که میزان آن در بدن از حد تعادل نباید کم تر باشد، چرا که در بهبود عملکرد برخی از اعضای بدن مانند قلب نقش بسزایی را از خود ایفا می کند. در نتیجه از خواص فلفل چیلی این می باشد که می تواند ریسک حملات قلبی را تا میزان قابل توجهی پایین بیاورد.

5. ویتامین A  و نقش آن در فلفل چیلی

امروزه علاوه بر کودکان، به دلیل سبک شغلی که بزرگسالان دارند چشم آن ها مستعد ضعیف شدن است و اغلب ضعف چشم ها خود را با سردرد نشان می دهد. از خواص فلفل چیلی آن است که سرشار از ویتامین A است که در بدن نقش بتاکاروتن را ایفا می کند و از چشم ها در برابر اشعه های مضر و ضعف محافظت می کند.

مطلب پیشنهادی
خواص سیر ترشی در 18 مورد + مواد مغذی و طرز تهیه

آشنایی با خواص فلفل چیلی

آشنایی با خواص فلفل چیلی

1.خواص فلفل چیلی برای درد

کپسایسین یکی از اصلی ترین ترکیبات فعال گیاهی فلفل چیلی است که خواص بسیاری را برای این فلفل به همراه خود آورده است. از خواص فلفل چیلی آن است که  با گیرنده های درد که انتهای سیگنال عصبی هستند و درد را حس می کنند به هم متصل می شوند. و در این زمان باعث احساس سوزش ایجاد می شود اما صدمات جدی در اثر سوزش ایجاد نمی کند.

جالب است بدانید با وجود این سوزش مصرف متعادل از فلفل چیلی تند می تواند با گذشت زمان باعث کاهش حساسیت در گیرنده های درد شود و باعث شود شما تندی را بسیار کمتر احساس کنید.

یک مطالعه نشان داد که هنگامی که روزانه 2.5 گرم فلفل چیلی تند به افراد مبتلا به سوزش سوزش سر دل داده می شود در ابتدای درمان 5 هفته ای درد بدتر می شود اما با گذشت زمان بهبود می یابد. (منبع)

مطلب پیشنهادی
خواص کلم پیچ که از آن بی خبر بودید (زیبایی + سلامت)

2. کاهش وزن با فلفل چیلی

افزایش وزن و چاقی یک وضعیت بهداشتی جدی است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و دیابت را افزایش می دهد.

برخی از تحقیقات بر روی خواص فلفل چیلی نشان می دهد که کپسایسین با کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی می تواند باعث کاهش وزن شود. همچنین در یک مطالعه دیگر بر روی 24 نفر که به طور مرتب چیلی مصرف می کردند این را نشان داد که مصرف کپسایسین قبل از غذا منجر به کاهش کالری دریافتی شده است.

در آخر:

فلفل چیلی یکی از ادویه های محبوب در بسیاری از نقاط جهان است که به دلیل داشتن طعمی تند و گرم شهرت بسیاری پیدا کرده است. از خواص فلفل چیلی آن است که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی است و ترکیبات این گیاه بسیار بی نظیر است.

در ترکیبات فلفل چیلی ماده ای به نام کپسایسین وجود دارد که همان باعث سوزش دهان می شود و البته این نکته قابل اهمیت است که این ماده مزایای بسیاری در سلامتی از خود ایفا می کند اما عوارض جانبی نیز دارد.

مطلب پیشنهادی
خواص اسفناج - 5 خاصیت برای بدن + کالری و ارزش غذایی

این نکته را به خاطر داشته باشید اگر به خوردن غذاهای تند عادت ندارید بهتر است از این فلفل بسیار کم مصرف کنید؛ چرا که ممکن است خواص فلفل چیلی مشکلاتی نظیر درد و التهاب روده و معده را برای مدتی برایتان به همراه داشته باشد.

منبع: healthline

مریم رهنما

مریم رهنما هستم عضو تیم تحریریه کوئیک فیت. تصمیم دارم با ارائه مطالب حرفه ای و تخصصی بروز در حوزه سلامت و تندرسی و با هدف جلب رضایت شما عزیزان این مهم را تحقق بخشم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *