آشپزی
-
طرز تهیه سس قارچ در 3 طعم؛ ساده، با ماست و با پنیر پیتزا
طرز تهیه سس قارچ مراحل کاملا سادهای دارد. اما با تهیه آن میتوان برای بسیاری از غذاهای خوشمزه طعمی منحصر…
بیشتر بخوانید » -
گیاه افتیمون – 4 خاصیت درمانی + موارد منع مصرف
گیاه افتیمون نامش برای اکثریت افراد نا آشناست. جالب است بدانید اکثریت ما این گیاه را بسیار مشاهده کرده ایم.…
بیشتر بخوانید » -
فواید پای مرغ برای بدن و پوست + مصرف آن در بارداری
فواید پای مرغ جزو آن دسته از بحث هایی است که نظرات ضد و نقیضی درباره ی آن وجود دارد.…
بیشتر بخوانید » -
گوشت قرمز و انواع آن با 11 خاصیت و عوارض زیادهروی
گوشت قرمز شامل گزینههای متعددی میشود که کمبود آن میتواند آثار جبرانناپذیری را بری بدن به همراه داشته باشد. در…
بیشتر بخوانید » -
مربا خرمالو (طرز تهیه با چند مرحله ساده + نکات مهم)
مربا خرمالو طرفداران خاصی دارد اما از طرفی برای برخی از افراد کاملا ناآشنا است و هیچ تصوری از طعم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک اسفناج ؛ آموزش سریع در 9 مرحله بسیار ساده
طرز تهیه کیک اسفناج یکی از لذتبخشترین و ماهرانهترین آشپزیهایی است که اغلب برای یک عصر نشینی و یا مهمانی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک بدون شیر با طعم شکلاتی و ساده
طرز تهیه کیک بدون شیر بسیار ساده و در عین حال خیلی سریع می باشد. این نوع کیک گزینه مناسبی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه 4 سس رژیمی بسیار خوشمزه و سلامت فوری
سس رژیمی را میتوان در انواع مختلف تهیه کرد و کنار انواع غذا، سالاد و پیش غذا سرو کرد. در…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه سرکه بالزامیک اصل (آموزش 3 سرکه بالزامیک)
طرز تهیه سرکه بالزامیک به نظر کار سختی می آید اما درست کردن آن تنها کاری زمان بر است که…
بیشتر بخوانید » -
شیر سویا با 5 خاصیت برجسته برای سلامتی + طرز تهیه
شیر سویا یکی از محصولات کاملا گیاهی است که فواید متعددی را به همراه دارد. یکی از بهترین جایگزینها برای…
بیشتر بخوانید »









