آموزش غذا با بادمجان

غذا با بادمجان همیشه به کشک بادمجان یا میرزا قاسمی خلاصه نمی شود. تنوع غذایی با این سبزی به اندازه ایی بالا هست که در ادامه آموزش های غذایی را یاد می گیرید می توانید با آن سفره غذایی خانواده و مهمانی های خود را رنگین کنید.

غذا با بادمجان: کاری بادمجان هندی

با استفاده از این کاری گیاهی از غذا با بادمجان حداکثر استفاده را ببرید. کم چرب و در عین حال مملو از طعم است. شما می توانید آن را با برنج یا نان سرو کنید.

غذا با بادمجان و کاری

مواد اولیه:

مواد لازممیزان
زیره سبزیک قاشق چایخوری
گشنیز آسیاب شدهیک قاشق چایخوری
زردچوبه آسیاب شده½ قاشق چایخوری
بادمجان بزرگیک عدد
پوره گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز ریز خرد شدهیک عدد 
زنجبیل پوست کنده و ریز خرد شدهیک عدد کوچک
شکر2 قاشق چایخوری
روغن کنجدیک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده3 عدد
گشنیز½ دسته

مراحل تهیه:

  • ابتدا ادویه جات خشک و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • بادمجان را به صورت یک سانتی متری برش دهید. سپس با نوک چاقوی تیز هر دو طرف هر دور را خراش بیندازید. سپس به بادمجان ها مخلوط ادویه را اضافه کنید تا خوب با آن ها ترکیب شود.
  • در یک ظرف دیگر 150 میلی لیتر آب +  پوره گوجه فرنگی + فلفل قرمز + زنجبیل و شکر را بریزید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • روغن را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و بادمجان را در تابه بچینید. هر طرف را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود سرخ کنید.
  • سپس مایع تهیه شده از گوجه را به بادمجان اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 15 الی 20 دقیقه خوب بپزد. اما به یاد داشته باشید در این زمان بادمجان را بچرخانید.
  • اگر حس کردید غذا خشک شده است کمی آب جوش هنگام پخت به آن اضافه کنید.
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه شله زرد سنتی و قالبی (مقدار لازم برای هرنفر)

غذا با بادمجان: کریسپی فینگر بادمجان

طرز تهیه غذا با بادمجان

اگر عاشق غذا با بادمجان هستید بدون شک غذای کریسپی فینگر بادمجان یکی از غذاهای مورد علاقه ی شما خواهد بود. دستورالعمل این غذا بسیار ساده و سریع است و همچنین به مواد کمی نیاز دارد.

مواد اولیه:

مواد لازممیزان
بادمجان2 عدد
تخم مرغیک عدد
نمک و فلفلبه میزان دلخواه
پاپریکانصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرتیک فنجان
نمک2 قاشق چایخوری
آرد سوخارییک پیمانه
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان ها را با پوست به صورت حلقه ای برش بزنید. برای جلوگیری از تیره شدن و گرفتن طعم تلخ، آن ها را در آب و نمک قرار دهید و کنار بگذارید.
  • در یک کاسه جداگانه تخم مرغ را بشکنید و خوب هم بزنید. سپس پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید. مجدد خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس ترکیب این مواد خوراکی را بگذارید.
  • نشاسته ذرت و نمک را در کاسه جداگانه بریزید و این را به یکدیگر مخلوط کنید. سپس کنار بگذارید.
  •  بادمجان را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید سپس داخل ظرف نشاسته ذرت کنید. دوباره به مخلوط تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید. می توانید این کار را چند بار انجام دهید.
  • سپس بادمجان ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و پس از طلایی شدن آن را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید.
  • غذای شما آماده است. می توانید با برنج یا نان این غذا را میل کنید.
مطلب پیشنهادی
مرغ سوخاری خانگی به سبک رستوران (طرز تهیه در 3 مرحله ساده)

موساکای بادمجان

طرز تهیه لازانیا با بادمجان

موساکای بادمجان برای یونانیان همان لازانیا برای ایتالیایی ها است. در این غذا به جای ورقه های پاستا از بادمجان استفاده می شود. می توانید روی آن لایه ضخیمی از سس بشامل بریزید و میل کنید.

طرز تهیه غذا با بادمجان:

  • ابتدا بادمجان ها را برش دهید و داخل آب نمک قرار دهید تا طعم تلخ آن کاملا گرفته شود.
  • در این مدت زمان پیاز + قارچ + گوشت چرخ کرده + فلفل دلمه ای  را در روغن تفت دهید. سپس رب یا گوجه را به آن اضافه کنید.
  • در زمان پخت از ادویه هایی مانند زردچوبه، پاپریکا، فلفل و نمک استفاده کنید.
  • بعد از پخته شدن مواد داخل موساکای نوبت آن می رسد که بادمجان ها را از آب خارج کنید. پس از آن که بادمجان ها خشک شدند داخل ماهیتابه آن ها را سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن بادمجان ها را کف ظرف مورد نظر برای قرار دادن داخل فر یا ماکرو بچینید. روی آن کمی ترکیب گوشت بریزید. سپس پنیر پیتزا را روی آن پخش کنید. این کار را مجدد مانند چیدن لازانیا تکرار کنید.
  • سپس روی ظرف را با آلومینیوم ببندید و داخل فر یا مایکروفر برای پخت کامل قرار دهید.
مطلب پیشنهادی
کتلت و 2 نوع طرز تهیه + دانستن کالری و ارزش غذایی

غذا با بادمجان: کیک سیب زمینی و بادمجان

مواد اولیه:

مواد لازممیزان
گوشت چرخ کردهنیم کیلو
پیازیک عدد
سس چیلییک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
کره2 قاشق غذاخوری
شیریک فنجان
گوجه فرنگی2 عدد
فلفل سبزیک عدد
بادمجان3 عدد
سیب زمینی3 عدد
سس بشامل2 فنجان
نمک و فلفلبه میزان دلخواه
روغن زیتونبه میزان دلخواه

طرز تهیه کیک بادمجان:

  • ابتدا پیاز ها را خرد کنید و داخل یک ماهیتابه تا اندازه ای طلایی شود تفت دهید.
  • حالا گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب تفت بخورند. سپس فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم تا با یک دیگر همگی سرخ شوند.
  • کمی که ترکیب گوشت با دیگر مواد با یک دیگر سرخ شدند به آن نمک و فلفل گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از چند دقیقه یک استکان آب جوش به آن اضافه می کنیم و درب را می بندیم تا مواد کاملا پخته شود. ( افراد وجترین می توانند به جای گوشت از سویا استفاده کنند. )
  • بادمجان هایی را که از قبل ورقه ای برش زده ایم و در آب نمک قرار داده ایم را در ماهیتابه ای دیگر سرخ می کنیم.
  • در این زمان سیب زمینی های پخته شده را رنده می کنیم. به پوره ی سیب زمینی یک فنجان شیر و کمی نمک اضافه می کنیم و پس از مخلوط شدن آن را کنار می گذاریم.
  • در این مرحله باید یک ظرف شیشه ای مانند قالب کیک بردایم و بادمجان های سرخ شده را دور دیواره و کف آن بچینیم. سپس با سیب زمینی های پوره شده آن را فیکس کنیم.
  • حالا باید وسط آن را با مایع گوشتی که تهیه کرده ایم پر کنیم. روی گوشت را مجدد پوره سیب زمینی می ریزیم. سپس روی آن پنیر پیتزا و سس بشامل را پخش می کنیم و بادمجان ها را روی آن قرار می دهیم.
  • روی ظرف حاوی مواد غذایی را فویل آلومینیومی می پیچیم و داخل فر یا ماکرو قرار می دهیم.
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی + (ترفند لعاب‌دار و ترش شدن)

طرز تهیه کاپوناتا سیسیلی

علاقه مندان به غذا با بادمجان می توانند غذای کاپوناتا سیسیلی را تهیه کرده و از آن کاملا لذت ببرند. بدون شک از طعم بی نظیر این غذای خاص لذت خواهید برد.

مواد اولیه:

مواد لازممیزان
بادمجان بزرگیک عدد
پیاز خرد شدهیک عدد بزرگ
ساقه کرفس3 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
زیتون سیاه خرد شده¼ فنجان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
سرکه4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه :

  • بادمجان ها را ابتدا در محلول آب نمک بخوابانید تا کاملا طعم تلخی و تندی آن گرفته شود. پس از خشک کردن بادمجان ها آن ها را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه سرخ کنید.
  • زمانی که بادمجان های نگینی شده کاملا پخته شدند آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  • در این مرحله پیاز های خرد شده را در کمی روغن تفت دهید. زمانی که پیازها طلایی رنگ شدند به آن ها ساقه های کرفس خرد شده + گوجه فرنگی های نگینی شده را اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملا پخته شود. 5 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت زیتون های سیاه خرد شده را به آن اضافه کنید.
  •  نمک، فلفل و شکر را اضافه با یک دیگر مخلوط کنید و آن را در یک ظرف مخصوص ماکرو بگذارید و به آن داخل ماکرو 40 ثانیه حرارت دهید.
  • بادمجان های نگینی سرخ شده را به مخلوط تهیه شده اضافه کنید. مخلوط نمک و فلفل حرارت دیده را به داخل ماهیتابه اضافه کنید. درب غذا را ببندید و اجازه دهید با حرارت ملایم همگی مواد پخته شوند.
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه حمص به روش لبنانی + طرز تهیه نان مخصوص حمص (پیتا)

در آخر:

غذا با بادمجان اکثرا مورد علاقه ی بسیاری از افراد است. همچنین افرادی که رژیم غذایی وگن یا وجترین را دنبال می کنند بادمجان جزو خوراکی های مورد علاقه ی اکثریت آن ها است.

در غذاهایی که بالا آموزش داده شد اغلب گوشت استفاده شده است. آن ها می توانند به جای گوشت از سویا استفاده کنند.

منبع:
bbcgoodfood

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید