غذاهای مکمل
-
طرز تهیه تیرامیسو ساده و رولتی در مراحل خیلی سریع و آسان
طرز تهیه تیرامیسو مراحل سادهای دارد. این دسر امروزه به یک دسر بین المللی تبدیل شده است که در تمام…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای زردآلو ؛ 3 روش متفاوت لهشده، آفتابی و کامل
مربای زردآلو یکی از روشهایی است که میتوان با تهیه آن، از خواص زردآلو در سایر فصول بهره برد. این…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه سس مایونز رژیمی، صنعتی و خانگی + ارزش غذایی
طرز تهیه سس مایونز خانگی، با مواد اولیه کاملا در دسترس انجام میشود. به همین دلیل یکی از پرمصرفترین سسهای…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه سس تارتار بسیار خوشمزه + آموزش نوع رژیمی
برای طرز تهیه سس تارتار فقط لازم است، کمی حوصله به خرج داد. مواد اولیه به کار برده شده در…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه سس پستو ایتالیایی فقط در 3 مرحله بسیار ساده
طرز تهیه سس پستو برای طعمدار کردن انواع پاستا، برخی از انواع غذاها و سالاد لازم است که به دقت…
بیشتر بخوانید » -
خواص پلانتین – ( پلانتین و لاغری سریع + خواص سلامت)
خواص پلانتین شباهت زیادی به خواص سیب زمینی دارد، اما با این تفاوت که این میوه تنها ظاهری مشابه به…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه سس قارچ در 3 طعم؛ ساده، با ماست و با پنیر پیتزا
طرز تهیه سس قارچ مراحل کاملا سادهای دارد. اما با تهیه آن میتوان برای بسیاری از غذاهای خوشمزه طعمی منحصر…
بیشتر بخوانید » -
مربا خرمالو (طرز تهیه با چند مرحله ساده + نکات مهم)
مربا خرمالو طرفداران خاصی دارد اما از طرفی برای برخی از افراد کاملا ناآشنا است و هیچ تصوری از طعم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک اسفناج ؛ آموزش سریع در 9 مرحله بسیار ساده
طرز تهیه کیک اسفناج یکی از لذتبخشترین و ماهرانهترین آشپزیهایی است که اغلب برای یک عصر نشینی و یا مهمانی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک بدون شیر با طعم شکلاتی و ساده
طرز تهیه کیک بدون شیر بسیار ساده و در عین حال خیلی سریع می باشد. این نوع کیک گزینه مناسبی…
بیشتر بخوانید »