طرز تهیه تیرامیسو ساده و رولتی در مراحل خیلی سریع و آسان
طرز تهیه تیرامیسو مراحل سادهای دارد.
این دسر امروزه به یک دسر بین المللی تبدیل شده است که در تمام نقاط جهان شناخته میشود. میتوانید این دسر خوشمزه را برای همه مهمانیها تهیه کنید. حتی تیرامیسو در تمامی هتلها و رستورانها هم سرو میشود.
تیرامیسو اصالتی اروپایی دارد. در اصل این دسر را نوعی دسر ایتالیایی معرفی میکنند. درست کردن آن چندان سخت نیست. فقط کافی است با این مقاله همراه کوئیک فیت باشید تا نکات مهم و خیلی سادهای را برای تهیه این دسر یاد بگیرید.
مقالات پیشنهادی مرتبط با طرز تهیه تیرامیسو
تیرامیسو؛ دسر خوشمزه ایتالیایی
قبل از اینکه مراحل طرز تهیه تیرامیسو را برایتان بیان کنیم، بهتر است کمی نکات تغذیهای در رابطه با آن را در نظر بگیرید.
این دسر یکی از پرطرفدارترین دسرهای جهان است. اما به دلیل اینکه دارای شکر است، نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. ولی برای اینکه آن را کمی رژیمیتر تهیه کنید، میتوانید مقداری عسل را جایگزین شکر کنید.
برای اینکه بتوانید تیرامیسوی اصیل را تهیه کنید، باید شکلات تلخ تهیه کنید. منظور ما از شکلات تلخ، آن است که درصد بالای 79 داشته باشند. برای اینکه ارزش غذایی این دسر را بشناسید، با دقت موارد زیر را مطالعه کنید:
- 100 گرم تیرامیسو حاوی 147 کیلو کالری انرژی است
- سرشار از چربی و کربوهیدرات است
- مقادیری پروتئین را برای بدن به همراه دارد
طرز تهیه تیرامیسو به سادهترین روش (برای 6 نفر)
برای اینکه بتوانید مراحل تهیه تیرامیسو را به طور دقیق به پایان برسانید، باید ابتدا مواد اولیه مورد نیاز را تهیه کنید. مواد اصلی این دسر شامل شکلات ،قهوه و پنیر ماسکارپونه میشود. اما گزینههای دیگری را هم نیاز دارد که در جدول زیر با آنها آشنا خواهید شد.
مواد اولیه برای تهیه تیرامیسو
مواد مورد نیاز | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 100 گرم (نصف پیمانه) |
قهوه اسپرسو دم شده | 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه) |
پودر کاکائو | 2 قاشق چایخوری |
پنیر ماسکارپونه | 400 گرم |
شکلات تلخ رنده شده | 200 گرم (2 پیمانه) |
بیسکوئیت لیدی فینگر | 200 گرم |
خامه | 200 گرم |
فندق یا هر مغز دلخواه برای تزیین | مقدار دلخواه |
در صورتی که تمایل داشتید مقدار بیشتری تیرامیسو تهیه کنید، فقط کافی است مقادیر گفته شده را دو برابر کنید.
مراحل ساده طرز تهیه تیرامیسو
مراحل خیلی سادهای را برای تهیه این دسر خوشمزه پیش رو دارید. بعد از تهیه مواد اولیه گفته شده، فقط کافی است مراحلی که در ادامه گفته میشوند را طی کنید.
مرحله اول؛ آماد کردن تخم مرغها
در این مرحله فقط باید تخم مرغها را بشکنید. اما باید حواستان باشد که زرده و سفیده را از یکدیگر جدا کنید. آنها را در کاسههای مجزا بریزید و زرده را با همزن برقی به خوبی هم بزنید. آنها را هم بزنید تا به رنگ کرمی در آمده و حجم آنها افزایش یابد.
مرحله دوم؛ افزودن شکر و پنیر
حالا باید کم کم شکر را به زردهی زده شده اضافه کنید. باید آنها را با یکدیگر در حدی مخلوط کنید که شکر به طور کامل در آن حل شود. سپس باید پنیر ماسکارپونه را به ترکیب اضافه کنید و با کمک همزن، به خوبی آنها را مخلوط کنید. مخلوط کردن را تا جایی ادامه دهید که ترکیبی یکدست برایتان حاصل شود.
مرحله سوم؛ آماده سازی خامه
حالا باید در ظرفی دیگر خامه را اضافه کنید و آن را خیلی خوب هم بزنید تا حجم دار شود. باید در حدی خامه زده شود که وقتی ظرف را برگرداندید، خامه از ظرف سرازیر نشود و کاملا ثابت در کاسه بماند.
مرحله چهارم؛ ترکیب مواد
حالا باید ترکیباتی که در هر دو کاسه تهیه کردید را با یکدیگر مخلوط کنید. با یک لیسک، خامه را به ظرف زرده و شکر اضافه کنید. حالا باید آنها را به کمک یک قاشق با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله پنجم؛ آماده کردن سفیدهها
در ظرف دیگری سفیدهها را با یکدیگر مخلوط کنید و در حدی هم بزنید که کاملا سفید شوند. این کار را بهتر است به کمک همزن برقی انجام دهید. وقتی به خوبی پف کرد، باید مواد ترکیب شده آن را اضافه کنید. سپس آنها را به خوبی هم بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.
مرحله ششم؛ نرم کردن بیسکوئیتها با قهوه
در این مرحله از طرز تهیه تیرامیسو باید قهوه اسپرسوی دم شده را در یک کاسه بریزید و اجازه دهید خنک شود. اگر قهوه داغ باشد، باعث له شدن بیسکوئیتها میشود. سپس بیسکوئیتهای لیدی فینگر را درون ظرف قهوه قرار دهید تا به قهوه آغشته شوند. سعی کنید تمام اطراف بیسکوئیتها به قهوه آغشته شوند. زمان زیادی بیسکوئیتها را در قهوه نگه ندارید تا نرم شوند. فقط کافی است به قهوه آغشته شوند و مدت 2 الی 3 دقیقه کافی است.
بعد از آغشته شدن بیسکوئیتها به قهوه، باید آنها را یکی یکی درون ظرفی که انتخاب کردید، بچینید.
مرحله هفتم؛ چیدن لایه لایه
حالا باید مایعی را که آماده کردهاید و بیسکوئیتها را به صورت لایه لایه روی هم قرار دهید. لایهها را تا جایی ادامه دهید که مواد آماده شده و بیسکوئیتها تمام شوند و روی بیسکوئیتها از این مواد پوشیده شود.
در نظر داشته باشید که وقتی مواد را روی لایه اول ریختید، باید بیسکوئیتهای لایه دوم را به قهوه آغشته کنید و روی ترکیب قرار دهید. سپس باید روی آن را از مواد آماده شده پر کنید. لایه آخر باید ترکیبی که آماده کردید باشد.
مرحله هشتم؛ آماده شدن تیرامیسو
حالا باید برای زیبایی دسر، روی لایه آخر مقداری پودر کاکائو الک کنید. دسر را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا اصطلاحا خود را بگیرد. سپس آماده سرو است و میتوانید دسر را نوش جان کنید.
ولی در صورتی که زمان داشتید 24 ساعت اجازه دهید تا دسر داخل یخچال بماند. میتوانید دسر را به شکل دلخواه برش دهید و روی آن را با مقداری فندق یا هر مغز یا میوه دلخواه تزیین کنید.
طرز تهیه تیرامیسو رولتی
برای اینکه دسر متنوعتری داشته باشید، میتوانید آن را به صورت رولتی تهیه کنید. فقط کافی است مواد اولیه گفته شده را تهیه کنید و مراحل طرز تهیه را ادامه دهید.
مواد اولیه برای طرز تهیه تیرامیسو رولتی
مواد مورد نیاز برای رولت | مقدار مورد نیاز |
آرد سفید | 120 گرم |
کره | 75 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
پودر نسکافه | 2 قاشق سوپخوری |
وانیل | نک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | یک چهارم قاشق چایخوری |
شکر | 120 گرم |
پودر قند | به مقدار کافی |
برای طی کردن طرز تهیه تیرامیسو رولتی باید دو گروه مواد تهیه کنید. گروه اول برای کیک رولت است و گروه دوم برای لایه میانی رولت است.
مواد لازم برای میان رولت | مقدار مورد نیاز |
خامه فرم گرفته | 200 گرم |
پودر نسکافه | 1 قاشق سوپخوری |
پنیر ماسکارپونه | 100 گرم |
آب جوش | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه تیرامیسو رولتی
بعد از اینکه مواد اولیه را تهیه کردید، فقط کافی است مراحلی که در ادامه بیان میکنیم را طی کنید تا یک تیرامیسو رولتی خوشمزه داشته باشید.
مرحله اول؛ آماده سازی مواد اولیه
مواد اولیه خود را از یخچال بیرون بیاورید و حدود دو ساعت زمان دهید تا با محیط هم دما شوند.
یک لیوان آب جوش بردارید و پودر نسکافه را داخل آن حل کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید و درون کاسههای مجزا بریزید.
مرحله دوم؛ آماده کردن تخم مرغها
حالا باید در این مرحله از طرز تهیه تیرامیسو رولتی، داخل زرده شکر اضافه کنید و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید طوری که رنگ آنها کرمی شود و پف کند. سپس کره آب شده را به آنها اضافه کنید.
مرحله سوم؛ ترکیب مواد با یکدیگر
حالا باید بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و چند بار آنها را از الک رد کنید. سپس آنها را به مواد اولیه اضافه کنید و هم بزنید و کم کم نسکافه خنک شده را به آنها اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.
مرحله چهارم؛ پختن کیک رولت
حالا فر را روشن کنید و روی 220 درجه قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه گرم شود. حالا یک سینی 35 در 25 را با کمی روغن چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید.
مایعی که آماده کردید را در سینی بریزید و به طور کامل روی آن را صاف کنید. سپس داخل فر بگذارید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد. بعد از این کیک را خارج کنید و در ظرف مناسب قرار دهید. اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
حالا باید روی یک سطح صاف کاغذ روغنی بگذارید. روی آن کمی پودر قند بریزید و کیک نازک را روی آن قرار دهید.
مرحله پنجم؛ آماده کردن مایع میانی رولت
پنیر ماسکارپونه را در ظرفی بریزید و آن را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس به آن نسکافه خنک شده اضافه کنید. خامه زده شده را هم بیفزایید و خوب آنها را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله ششم؛ پیچیدن رولت
روی کیک آماده شده، مایع را پخش کنید. باید مایع را در تمام سطح کیک با قطر یکسان پخش کنید. سپس به کمک کاغذ روغنی، رولت را بپیچید. به مدت 4 ساعت، رولت را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
بعد از گذشت این مدت رولت را از یخچال خارج کنید و به قطعات دلخواه برش دهید. روی آن را میتوانید با پودر قند و مغزها تزیین کنید.
رولت آماده است. نوش جان…
مقالات پیشنهادی مرتبط با طرز تهیه تیرامیسو
در آخر
در این مقاله دو مدل طرز تهیه تیرامیسو را آموزش دادیم. این دسر ایتالیایی را میتوانید به راحتی برای میهمانیها تهیه کنید و نوش جان کنید.