طرز تهیه مربای سیب

مربای سیب مانند خود میوه اش بسیار مفید می باشد. طرز تهیه این مربا بسیار آسان می باشد و تمامی مواد برای تهیه آن، داخل خانه در دسترس می باشد. شاید تصور شود امروزه که بسیاری از مربا ها در سوپرمارکت ها و غیره آماده ی خرید هستند چرا باید آن را در خانه تهیه کرد؟ از آنجایی که اغلب این خوراکی ها مواد نگهدارنده در ترکیباتشان وجود دارد برای سلامت بدن بسیار خطرناک می باش. در نتیجه ی این عمل بهتر است با گذاشتن کمی زمان خوراکی های مصرفی مانند مربا، ترشی و غیره را در منزل خودمان تهیه کنیم.

طرز تهیه مربای سیب

تهیه مربای سیب

مواد اولیه:

سیب: یک کیلو

شکر: یک کیلو

زعفران: به اندازه ی دلخواه

گلاب: دو قاشق غذاخوری

مراحل و طرز تهیه مربای سیب

1. ابتدا سیب ها را کاملا شسته و پوست آن ها را جدا می کنیم.

2. در ظرفی لعابی شکر و آب را باهم مخلوط می کنیم. ابن محلول را بر روی حرارت قرار می دهیم تا علاوه بر آن که شکر کاملا داخل آب حل شود؛ این محلول نیز تبدیل به شهد شود.

مطلب پیشنهادی
2 روش برای تهیه مربای زغال اخته بدون هسته و سریع در منزل

3. در این مدت سیب های پوست کنده شده را با چاقو به قطعات دلخواه در می آوریم. حتی می توانیم این با استفاده از قالب سیب ها را به شکل های متفاوت در بیاوریم.

4. هنگامی که محلول آب و شکر ما به قوام رسید، تکه های سیب را به آن اضافه می کنیم و پس از 5 دقیقه زعفران را نیز به آن اضافه خواهیم کرد.

5. در این مرحله برای پخته شدن مربای سیب، حرارت را بر روی متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت، سیب ها با شهد کاملا جوش بخورند و ترکیباتشان به خورد یک دیگر روند. 

6. ده دقیقه قبل از خاموش کردن به مربای سیب خود گلاب و آبلیمو را اضافه می کنیم. بعد از ده دقیقه جوش خوردن تمامی مواد با یکدیگر، حرارت را خاموش می کنیم.

7. اجازه می دهیم مربای سیب ما در دمای آشپزخانه کاملا خنک شود. سپس آن ها را به ظرف های مورد نظر اضافه می کنیم.

مطلب پیشنهادی
طرز تهیه مربای کدو حوایی بدون شکرک در منزل با آب آهک

طرز تهیه مربای سیب و هویج

طرز تهیه مربای سیب و هویج

مواد اولیه:

هویج: یک کیلو

سیب: یک کیلو

آب لیمو: نصف پیمانه

شکر: 2 کیلو

مراحل و طرز تهیه مربای سیب و هویج

1. ابتدا هویج ها و سیب ها را کاملا شسته و با پوست به قطعات دلخواه در می آوریم.

2. در این مرحله سیب ها و هویج ها را در ظرفی دیگر می ریزیم و روی آن ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید.

3. سپس نصف شکر ها را به مواد سیب و هویج اضافه می کنیم. اجازه می دهیم شکر با حرارت در آب کاملا حل شود. 

نکته آشپزی: درب ظرف را هنگام پخت مربای سیب و هویج نمی گذاریم. با این کار هویج ها رنگ زیبایی به خود می گیرند.

4. در این مرحله پس از آن که هویج ها کمی نرم شدند، مواد را داخل آبکشی که زیرش ظرفی قرار دارد آبکش می کنیم.

مطلب پیشنهادی
مربای پوست پسته - 2 نوع طرز تهیه با عسل و ساده + خواص

5. آب سب و هویج های باقی مانده از آبکشی را در ظرفی دیگری می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و باقی شکر ها را به آن اضافه می کنیم. اجازه می دهیم شکر با حرارت کاملا در محلول ما حل شود. سپس آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. برای 10 دقیقه برای ترکیب شدن بهتر باید با حرارت با باقی محلول قل بخورد.

6. هنگامی که محلول ما کاملا قوام آمد و شبیه به شد شد، قطعات میوه ی هویج و سیب را به آن اضافه می کنیم. تا زمان 

پخت کامل مربای هویج و سیب می گذاریم بر روی حرارت باقی باند.

7.  پس از آن که مربای سیب و هویج ما پخته شد اجازه می دهیم در دمای آشپزخانه خنک شود سپس آن را داخل ظروف شیشه ای می ریزیم و در مکانی خنک از آن نگهداری می کنیم.

خواص مربا سیب

خواص مربای سیب

– مربای سیب و مشتقات آن دارای ویتامین های بسیار ضروری مانند ویتامین A، ویتامین B و ویتامین C می باشد. هر سه این ویتامین ها در بهبود عملکرد بینایی بسیار تاثیرگذار هستند. 

مطلب پیشنهادی
مربای پوست پرتقال بدون تلخی و شکرک (آموزش تهیه در منزل)

– با پختن سیب خاصیت آنتی اکسیدانی سیب چند برابر خواهد شد. در نتیجه مصرف مربای سیب کمک شایانی در سلامت بدن ایفا خواهد کرد. آنتی اکسیدان ها بدن را در برابر بیماری ها محافظت خواهد کرد.

– افرادی که دارای مشکلات گوارشی هستند اغلب به آن ها توصیه می شود از مصرف میوه های خام خودداری کنند. این افراد می توانند برای بهره بردن از خواص سیب، از مربای سیب در میان وعده های خود به اندازه ی متعادل استفاده کنند.

– مربای سیب و مشتقات آن دارای مواد معدنی می باشند که در جذب کلسیم به استخوان ها کمک شایانی خواهند کرد. همین عامل می باشد که در باعث استحکام دندان ها خواهد شد.

– مربای سیب و مشتقات آن دارای مواد معدنی و ویتامین ها ی بسیار می باشد. در نتیجه ی داشتن این مواد مغذی مصرف آن باعث خواهد شد، انرژی مورد نیاز در طول روز تامین شود.

مطلب پیشنهادی
مربا خرمالو (طرز تهیه با چند مرحله ساده + نکات مهم)

در آخر:

مربای سیب بسیار برای سلامت و تامین نیروی بدن بسیار مفید می باشد. اما این نکته را باید گوشزد کرد که هر ماده ی مغذی را به اندازه ی متعادل باید مصرف کرد. اما درباره ی مصرف مربا ها بیشتر باید دقت کرد، چرا که سرشار از گلوکز می باشد و این امکان وجود دارد که مصرف بیش از حد آن، باعث بالا رفتن قند شود.

ارزش غذایی و کالری مربای سیب

تشکیل دهنده اصلی مربای سیبمقدار در100 گرم
انرژی (کالری)146 کیلوکالری
کربوهیدرات37.59 گرم
پروتئین0.08 گرم
چربی0.11 گرم
آب26.71 گرم
فیبر0.75 گرم
قند36.71 گرم
نام ماده معدنیمقدار در 100 گرم
کلسیم1.90 میلی گرم
آهن0.08 میلی گرم
منیزیم0.94 میلی گرم
فسفر2.50 میلی گرم
پتاسیم28.16 میلی گرم
سدیم0.65 میلی گرم
نام ویتامینمقدار در 100 گرم
ویتامین A0.62 میکروگرم
ویتامین D0.00 میکروگرم
ویتامین E0.02 میلی گرم
ویتامین K0.19 میکروگرم
ویتامین C0.06 میلی گرم
خانواده ویتامین B1.23 میلی گرم

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید